Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na Vilsonovom jalija/klosari presrecu srednjoskolce i uz prijetnju nozem ili sarafcigerom im otimaju mobilne telefone, a vi se cudite sto je ta ista stoka slomila stablo...
@akademskigradjanin3 buraz prefargaš se u srednjoškolca i uhvatite takve i pipu im razvalite i neće nikad više nikom :)
Vrati stoku u stalu
Šta zna nepismena SDA sirotinja šta je sadnica
ovo neki ljakse s Grbavice polomio što misli da se svijet oko Grbavice vrti
Toliko medijskog prostora za polomljeno stablo, a tip sto je ubio Havu oslobodjen i manje je bilo govora o tome.
Nije on htio, drvo ga je napalo. Tako to krene, prvo lomi drvo pa stvari, životinje i ljude. Znači odmah pedagoške mjere i novčana kazna za roditelje zato što "odgajaju" kretena.
Fočaka uslikao radar
Breaking news... Ako je ovo udarna vijest, onda je u nasoj drzavi sve med i mlijeko..
kakva smo mi stoka...I mi u eu?
Svako mjesto koje ima epitet grada mora imati i funkcionalan i moderan videonadzor (bez da se isti zloupotrebljava ili zadire u ljudsku privatnost!), posebice na najfrekventnijim mjestima, a Vilsonovo je simbol Sarajeva i mjesto kojim ljudi rado prolaze jer je jako lijepo. Opali huligana i vandala ga po dzepu, a ako je maloljetnik u pitanju, onda novcano kazniti roditelje, pa ce malac "dobiti iza usiju" na vrijeme i dobro ce razmisliti kad ce drugi put unistavati javnu imovinu.
Vijest dana....
„Ne cveta cvece ni u naše preduzece”
Zašto je ovo vijest?
Treba napraviti reality show gdje se ovakvima gura drška od metle u pakaš, pred kamerama. I ovima što sprejaju po zgradama.
Ekologija i priroda im nije halal sigurno