Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zele da ispale raketu na crni oblak iz RS?? Pa mater vam j...m kretensku, koji ste vi debili!!! Sve bi ove šatro ministre, strucnjake, politicare u gasnu komoru i ispalio na njih CIKLON B! Kako da seljak stavi mrezu na 10 hektara psenice, kukuruza? Kako?? Da mozda zovnu carobnjaka Marlina?? Idioti glupi. Putine, atomsku na nas baci, poravnaj sve, pa da krenemo ispocetka!!!
ako se ne varam te protugradne rakete su u hrvatskoj zabranjene prije 10-15 godina.
te rakete imaju učinak od 0,0%. i nikada u povijesti nisu spasile niti jedan urod. to je jedna od najvećih obmana na svijetu.
Ovi nasi ce srusiti avion sa ovim raketama
Srbima da je samo sta ispaljivati, gadjati, raketirati pa makar to oblaci bili. Kladim se da koju raketu ispale i kad nema oblaka samo da ih zelja mine.
Vlast boli quratz!
mamu li im ebem lopovsku...za jedan audi koji kupe sebi,mobu cijelu godinu placati komplet mrezu protivgradnih stanica i oni govore kako nema efekta...eto oni su to sigurno istrazivali a mulci nepismeni koji ne znaju ni google koristiti mi smo stvarno mazohisti kao narod,sta sve mozemo trpiti
Ovako smo i mi rakete stavljali u VBR 1992-1995
jedi kazu da svjetska metoroloska agencija kaze da su rakete dobre, a drugi da agencija kaze da nije dokazano :D
Vlada ne vidi dalje od nosa.
Rakete nemaju funkciju ni 5% od referenci
Poslanicima/zastupnicima čaše napuniti sokom i istjerati ih na grad da ga rashlade kako bi osvježeni mogli nastaviti sa sjednicom.
Kad pocne led padat istjerat ih iz fotelja gologlave pod oblake neka im malo pocvoka glavurde i skandirat tako je i nasem povrcu i vocu bez zastite!!! Bojim se samo da ne bi bilo glasno u gradu, suplje glave, rezonantna tijela pomislit ce gradjani da su opet neki navijaci sa nekoliko dobosa na ulicama...
Ovo je kao i vakcinisanje ljudi ..pare se troše na to a niko ne garantuje zaštitu...više od pola evropskih zemelja je ukinulo ovu službu.
protivgradne rakete su cisto bacanje para. nista se njima ne postize. pametna odluka vlasti.
ima li kakvih zeljenih oblaka