Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ne kontate dugorocnu strategiju. ministar je fino pojasnio. ako manje jedete, onda nam treba i manje proizvoda od poljoprivrednika.
Izgleda da će svo stanovništvo BIH osim administracije tražiti azil, a kada nebude budžeta onda će i administracija. To je jedini naćin da uđemo u Europu skraćenim postupkom zaobilazeći mapu puta.
juće sam dobijo proljev od paprika usro ćitavu avliju
sa ovim premijerom i ovom vladom poceli su i strajkovi prosvjetni radnika i policije,a sad ce i poljoprivrednici,mars causu usvoju gracanicu.
aaaaa jooooooj odosmo na 15%, smrc, smrc...kmee, kmee, kmeee, heljp, heljp, internesnl komjuniti, HELLLJJJJP :-))))
samo da pitam avlijanere na netu, da li oni misle, kako voce i povrce, odnosno zitarice itd. rastu na asfaltu, ili ipak treba obradjivati zemlju da bi se zasijalo i ubralo to sto jedemo... eto, rekoh samo da ubacim u rundu... predlazem ovim poljoprivrednicima, da jednostavno ugase masine, ostave motike i neka traze posla u gradu.. a gradjani neka kupuju domace iz vojvodine, madjarske itd.itd. po \"mlogo\" jeftinijim cijenama... ko vas Handri papci neotesani....
tuzla kanton drzava!!!
Jedino što možete dobiti je azil za pse!
kazem afganistan jer pola tuzle radi u afganistanu za americku vojsku.malo se informisi majmune jedan nepismeni.mozes i tu u afganistan papak jedan pa se uvlaci amerima u njihove smrdljive cmarove.vozdra!!!
Kad su poljoprivrednici u bošnjakistanu (23,56%)toliko gladni,kako li je tek onima na \"gradu\"....pardon,u mahalama i u čaršijama?-Predlažem da se cijeli poturkmenistan odseli negdje daleko,daleko,.......
imal ista normalno iz ove tuzlanske kasabe,vazda neke idiotske izjave!cuj idu oni trazit azil u EU,hahahahaha.....
Štedite, nemojte jesti! A jeste vala svako i jeo!
Sta nam uradise mladomuslimani da mi sa 24 posto imamo tri opcije u zivotu 1. sadaka 2. prosjacenje 3. azil u EU
HAHAHAHA, dobit ce azil! Ako mi je od nekog muka osim politicara to su ovi poljoprivrednici, i prosjaci imaju vise samopostovanja od njih. Zimus se ismijah, lik trazi da mu drzava plati stetu sto mu je snijeg srusio plastenik... Pa ko da snijeg pada brzinom svijetlosti, sto ga nisi ocistio na vrijeme kako smo mi u gradu sa krovova mogli skidati, a on covjek gospodin
... ti majku četaljsku,mislis nas zavadit! Zivjela Repubika Vojvodina,Republik CG,Republjik Kosovo i Republika Sandzak!!!!
stoka tuzlanska,mars u afganistan trazit azil!!