Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reci KUPUJMO DOMACE, nije dovoljno... Trebas valjda ljudima dati pare da bismo mogli kupovati domace...
Eto idite pitajte sta je kupio Lijanovic od vasih para...
sdp je najbolja stranka na svijetu. mi volimo sdp. ti si naš ponos ajla, ti si naš ponos ko zastava, našla se i slika njezina usred fabričkih novina.
Mesar opet zgrce milione, ma bravo Lijanoviću mam.cu tu lopovsku!
Nevjerovatno je da zemlja koja ima toliko privrednog potencijala koje mu je dala priroda, ne obraca paznju na to i ne iskoristava te blagodati. Dovoljno je samo pogledati ovaj pozar u Jablanici. Koliko sume izgori svake godine? A niko ni prstom ne mrdne kako treba. Sve se to radi prividno, pa civilna zastita i pored miliona na racunu izdvojila samo 50 000 za pozare. A Lijanovic korumpirana seoska varalica, sef Staba cz i ministar poljoprivrede... I sta normalan covjek da kaze na ovo?
E sad gdje ta suma izgorila samo kropir posadis i eto napredka poljoprivrede.
Velika je razlika izmedju njive krompira i sume
Pa radi li taj naš MINISTAR Lijanović bilo šta, sem što snima reklame!? Samo da mi je vidjeti te pametnjakoviće koji su glasali za njega, svaka im čast!
Poljoprivrednici BiH, imate moju podršku ! Ko vas bude dirao i radio protiv vas, biće to dokaz da je unutrašnji neprijatelj....
A o Lijanovicu se suti? Njega ovi predstavici poljoprivrednika ne prozivaju? Zanimljivo.
Traktore na puteve i blokirajte prometnice. Usput ponesite kuke i motike jer cete jedino tako ostvariti svoja prava.
ne dira to njih, dok ne uzmete pravdu u svoje ruke, možete se slikati, kako vi tako i narod cijeli.