Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista to :L Neka posude bombi od raje,oni toga imaju previse svakako i neka se dobacivaju kroz prozor :3
Sta jajima???Steta jaja nemojte,govnima treba gadjati govna!
Trebali su ih ostaviti za Cimburijade
Pa zasta sluzi kamen..!
Toliko gladnih imamo, a ovi bacaju hranu, samo kod nas se tako izrazava nezadovoljstvo.
Ljudi nemaju da jedu a ovi bacaju hranu, strasan oblik nezadovoljstva.
bolje da im gađate privatne vile a ne institucije države Bosne i Hercegovine
Ne samo gađat, treba zapalit te institucije.
aferim radnicima!
umjesto jaja,bacat bombe
Svaka Cast :)
Mislim da jedina osoba koja radi u ime naroda je Niksic,to sto drugima ne odgovara,pa samo zele da pljuju po ovom covjeku jer ih stavlja na mjesta gdje trebaju biti to je njihov problem.Premijeru vama svaka cast za sve ovo sto radite za nasu zemlju i gradjane.
POLTRONUUU!!!!!!
trebate se obratit nasem lordu i grofu Fahru Radončiću i njegovoj četničkoj radikalnoj stranci SBB oni su puni ko brod,oni imaju najvišlji toranj na Balkanu,barem tako se hvale na sva usta svaki dan,sta je njima da vam ubrizgaju pola miliona barem od onih para sto je Fahra radio sa svojim velikim ahbabom Keljmendijem(inace velikom prijatelju USA)
Pa de jos samo pohvali svoju stranku, to jedino nisi uradio :)
nema "moje" druze.Bošnjaci nemaju svoju stranku,ja još uvijek čekam da se pojavi neki pravi Bošnjak i da osnuje neku pravu bošnjačku stranku,ovo su sve četničke sluge pod bošnjačkim imenima,sve sluga do sluge.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lako se kurciti sa tudjim jajima.
Mislim da treba pred Lijanoviceve autokuce,firme,sve polomiti,oni unistavaju nasu poljoprivredu godinama,a ne ministarstva,jer ce njihovo obnavljanje biti iz djepova gradjana.
Vjerovatno im je Lijanovic i donio ova jaja da gadjaju,koja je kupio od njihovih para.Nemoguce da su sami od sebe poceli gadjati one koji nisu krivi za ovo.
Koliko li im je Lijanović platio za ovo, kao što je plaćao glasove da narod glasa za njega, kriminalac jedan. Ja ministra i g....a, KRADI K'O LIJANOVIĆ-KRADI SRCEM!
Pa pravi poljoprivrednici treba da idu na adresu Lijanovica da traze pravdu, a ovi lazni treba da gadjaju, placeni su da to rade :)
Mislim da bi trebali ova jaja usmjeriti na onoga ko ih je pokrao,a ne na one koji pokusavaju ispraviti greske kriminalaca.