Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vlada seoske varalice, SDA-ovca Fadila Novalića i korumpiranog i nesposobnog ministra poljoprivrede Šemsudina Dedića im poručuje: Večerajte, pare ne čekajte”. Opet će vas banditi prevariti, kao bezbroj puta do sada.
Eto tvoj SBB ce to bolje odradit
@Jackoff, zaista ne znam o čemu govoriš? Nisam pretplatnik, niti korisnik SBB-Telemach-a 😂
Paraa nema.. Banka je bankrotirala.. ! 😀😀😀😀😀
Podrska za ove vrijedne ljude
Pravda za poljoprivrednike
Meni je ovo najzalivije.Ljudi rade pogidose i na kraju im se bacaju mrvice u oci
Kad treba glasati za vas,obecavate poticaje.Kad produ izbori dok vi uzmete sebi,poljoprivrednici kad dodju na red,oni mogu cekati I godinu dana.Dosta vas je vise
Bakire ne daj im nista!! nek marihuanu uzgajaju ko siptari, sta ce im krompir i malina
jel se kaze ozeblo sunce ili? ne znam stvarno
e nacekacete se da Vam Fadil dadne pare. treba stranku gurati
Tako su i u Donjem Bradonjištu čekali traktore od Fadila Opančića
Samo trudnicama i bespomocnoj djeci treba pomoci... svi bi da zive od poticaja a da ne znaju kako izgleda krampa i lopata!
a bakir i kompanija po 10000 u djep.
Dobice karinu da oci izbodu. Sve dok se ne pocne javno pozivati na likvidiranje svakog politicara koji se bavi kriminalom i koji ovu zemlju vuce ka dole a ne gore, tako ce nam biti. A iskreno drugo i ne zasluzujemo jer smo ovce koje i ne blebecu nego samo bleje
Svi nesto traze Tiiito dragi
Čuj vaše pare. Dajte bolan pare ugroženim kategorijama, a manite se isisavanja budžeta. Platite ljudima operacije u inostranstvu, spasite živote, pomozite kome pomoć treba.
@montypython2000 Država je uložila milijarde u edukaciju doktora, a oni su u znak zahvalnosti potkradali, uzimali mito od sirotinje, radili 2 sata u državnoj bolnici, a 6 sati privatno. I kad im se reklo da to ne mogu raditi, odmah su zapalili u Njemačku, a ne vratiše ni feninga koji je uložen u njih. U takve "patriote" ne treba ulagati.
ovi su se opako navukli na poticaje .... samo jos jedan sut fadileeee ...