Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo dijasporu nek nam salje para a mi cemo zivit u mraku i jedni drugima j.e.ba.vat majku al nema ratne nevjere sto unisti temelje onu burmu i lanac sto u temelj baci bosanac al neide temelj on ce ostat vjecno ko sava a mi cemo opet zivit u mraku i jedni drugima je.ba.vat majku
A za situaciju je krivac veći broj bosanskih hrvata i srba. Rade u svakoj sferi zivota protiv drzave npr., kupuju hr/rs proizvode. Takva nam je drzava, hrvatska je očistila svoju drzavu od ondašnjeg entiteta rsk koji bi ih kočio u svemu što bi išlo u korist drzave. Zvuči patetično al eto neka im imaju braća u hrvatskoj i srbiji a oni u BIH neće imat ni penzije zbog odliva gengela iz zemlje.
Davno ja postavih Rajka Dukića da ni ispred državnih institucija nađe slobodno ministarstvo ?? Propade tada \"šator revolucija\" Sutra je na redu \"BALVAN REVOLUCIJA\" Ostadoše mi samo okorci,balvani odoše za Tursku ,Italiju ,netrebaju im nikakvi EU certifikati ?? VAŠ MINISTAR ?!
drzava bih nikad nikog nece moci zastiti dok u njoj zive ljudi koji tvrde da je nema i stalno je podkopavaju. iz nje uzima sta ko hoce i kad ko hoce,uvozi u nju sve sto niko drugi nece, pokupovase sve sto je u njoj vrijedno, pokradose da ni kamen vise nije siguran...a ljudima govore da oni nisu bosanci i hercegovci i da to sto oni kradu nije njihovo. da nije zalosno i bolesno bilo bi smijesno
REVOLUCIJA!!! SMRT \"DRŽAVI ZA SLUČAJNOG PROLAZNIKA\", SLOBODA NARODIMA!!!