Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BEGO GUTIC JE JEDINI COVJEK U TK KANTONU KOGA TREBA 6 PUT OVJERIT METKOM U CELO,DA PONOVO NE VASKRSNE
Šta se bunite, hoće Bego Gutić da malo bude i Rektor a ne samo premijer, pa nije džaba kupovao diplome
valja investicije vratit..kako bi rekli u travniku
hebo ti zemlju sa ovakvim mazohistima......od nezaposlenih, boraca, studenata, akademske zajednice, itd..........ma hebo ti nas sve redom i nismo zaslužili bolje
Sve hoce pod svoje. Logicno je da stranci sda ne odgovara buntovna omladina, koja se pravilno obrazuje i ima kriticku misao. Ubacisto vise podobnih profesora da zatupljuju i oblikuju mladez.
Pa od kada su rektori neovisni. Nemojmo se zavaravat. Ko je postvaljao Kapetanovica u TZ, rektora UNSA-e, Mostar i lijevi i desni, a za Bihac ih.
Prevuse teksta za prosjecnig klixasa haha
Polupismeni vladaju, rektori šute...to dovoljno govori i o jednim i drugim
@Gurabbija Šta ako taj narod je toliko glup i ne želi da mu dijete uči da je Zemlja "okrugla" nego ravna ploča i želi rektora, direktora i program, koji će učiti da je Zemlja ravna ploča?
@Gurabbija Ne moze ni jedan covjek covjek raditi sta hoce i kome hoce.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Uskoro umjesto 50 KM u indeksu, morat ćeš pokazati člansku kartu SDA. Dobro su se sjetili ovoga da se ne moraju više blamirati sa ministrima kojima je vjetar otpuhao diplomu. Sad fino imaju Univerzitet u rukama i svako ko se učlani u SDA moći će ga završiti bez problema. Svaka čast na dosjetljivosti.