Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas uspjevaju samo pjevaci i tzv. Influenceri. Rastu ko gljive, euforican je prizor, sto bi reko Saran.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Još nigdje vjesti o uspjehu "levata", hajde klix pohvali ih malo https://www.bljesak.info/vijesti/politika/na-tajnoj-sjednici-povecali-sebi-place-za-600-km/257878 ovo je način na koji rade "građanske" stranke, svaka čast svim domoljubima koji vole Bosnu i Hercegovinu i mrze Hrvate, Srbe i ostale koji ne razmišljaju ko ovi ljevičari.
Huska se huska... da klix glumi novinarstvo.
Niko nema svoje principe a za vlast bi i guzhe dali..
Fuj...
Kad vidim ko sve radi u istucijama, za obicne ljude nema zivota u Bosni i Hercegovini, posta je sve jedne stranke i famelije.
Oni slusaju svoje sefove .... A narod niti vidi a niti cuje ☝️
Opština Centar više ne vredi kao 10 drugih opština.
Budžet Kantona Sarajevo je veći od budžeta Republike Srpske, Srbije, Hrvatske i Kalifornije zajedno. :-)
Ljevicari su najgore zlo ,oni bi ubijali radi vlasti
Vlat se sklapa radi ovaca 🐑🐑🐏🐑 da ih ima ko da sisa ...
politika je kurva...uhljebi su lesinari...
Mi nemamo političare mi imamo umobolesnike koje narod bijedni hrani. Navedite mi 1 političara u BiH koji je donio čist novac i otvorio radna mjesta da je doveo svjetske trgovinske industrijske modne...gigante,nema ih,sve sto znaju je optuzivati jedne druge dizati kredite akcize i poreze i dijeliti sebi plate.
Pa od trenutka kad su u vlasti bili SDP i HSP pale su sve granice u politici, jedni su sljednici KPJ a drugi NDH. U jednom trenutku je bila slika Tite i bista Pavelića u zgradi vlade FBIH.
Nema na nivoima takozvane BIH i SDA Fekalistana ni neprijatelja, ni partnera.
Šta to Alija nije hteo da potpiše, a šta Bakir ne bi potpisao - ukoliko je fotelja u pitanju? Legitimizaciju Republike Srpske? Koaliciju sa SNSD-om i HDZ-om? Priznavanje HercegBosne?