Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda nije dobra, ali ovo sto rade HDZ-ovi je katastrofalno.
a politika koju hdz provodi isto tako nije dobronamjerna za BIH. Non stop radite na njenom rusenju. Nisam ni ja bas za lagumdziju ali potebno je pricati sa ljudima koji zele ovoj zemlji dobro. A to hdz nije ni u kojoj mjeri. Cim se s dodikom druzite onda ne trebate biti u BIH a ne u vlasti
Politika koju predvodi HDZ je pogubna za Bosnjake. Ganjaj koaliciju s Dodikom.
Pa zasto je HDZ odustao od vlade i pregovora, osvojio je 50% hrvatskih glasova a ponasa se i prica da je to 99% sto nije, brojeve glasova su svi vidjeli a SDPove broje kao samo muslimanske, sto nije tocno. I ponasa se da je tih HDZ glasova 9 miliona. Ponudjeno mu je da ali on je odbio? Zasto, zbog treceg entiteta? Pa Amerika je napravila dayton, jesu li HDZ Hrvati drogirani? Pa nema prekrajanja Bosne i Hercegovine. U ustavu je i RS i Federacija, ostalo su poeni nad ljudima kojima lazu ono sto zele cuti. Mozda neko misli da kada USA gleda prema Iraqu i Afganistanu mogu ovamo ukrasti ovo ili ono? Neka se HDZ vrati u pregovore zbog Hrvatskog naroda koje lazima gura pod tepih. Ostaje RS i ostaje Federacija dok USA ne kaze drugacije jer to je njihov proizvod bas kao i Kosovo. Ove politicke igre samo odrzavaju ratno stanje i njihov standard. Broj glasova Hrvata za propali korumpirani HDZ je za mene razocarenje.
Po bošnjačkim općinama se viore regularne BiH zastave... Pa eto papak kamenjarski, 2 posto ko bajagi se razlikuje u par detaljčića od zastave R. Hrvatske. Ta zastava je krpa sa kojom možeš obrisati svoju g....., a ako ti se ne sviđa BiH zastava , razguli u rezervnu Domovinu !!!
gdje su humani muslimani da kazu istinu
covic nije zelio biti prestavnih hrvata u bih negi njihov gospodar,lijepo su mu nudili ucesce u vlasti i mnogo vise nego je zasluzio i osvojio na izborima ali lopovu uvijek malo.e covicu sad neces nista,vrijeme je da posteni hrvati brane hrvatske interese.pa-pa lopove.
posto u federaciji se vlast formira u bih duhu tj drzava svih gradjana u koju i predstavnici hrvatskog naroda ucestvuju, onda ovom turbopoliticaru je najbolje da sa svojim turbokolegom iz laktasa formiraju sredine po nacionalnom kljucu posto ocito oni ne mogu zivjeti kao gradjansko ili multinacionalno drustvo, ima prostora za to citava posavina koju su njegovi predhodnici poklonili traktordjiji iz laktasa i genocidasu iz p...m...e
Za dobrobit svih gradjana BiH, Covica treba deportovati na goli otok. Sto prije, to bolje.
Republika Hrvatske je postala haotična država zbog ZNA SE lopova i mafijaša iz HDZ-a, ako gospodine Dragane ne vijerujete dođite u subotu na prosvijed u Zagreb i druge gradove koji se organiziraju radi traženja vanrednih izbora i odlaska vašega HDZ-a sa vlasti! S poštovanjem, Zagrepčanin!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Nije moje da se pitam ali: pa je li to stvarno normalno? Hajde, na stranu politički ciljevi i nacionalni interesi ali stvarno: evo, uzmimo jednog Engleza pa da mu se objašnjava: Za vrijeme Turaka smo bili Turci, u vrijeme AustroUgarske smo postali Bošnjaci jer nas je jedan austrijski istoričar povezao sa predosmanlijskim Bogumilima koji su živjeli u Bugarskoj, za vrijeme Kraljevina SHS i Jugoslavije bili smo muslimani po vjeroispovjesti, za vrijeme II svj. rata bili smo hrvatsko cvijeće, poslije II svjetskog rata smo se većinom izjašnjavali kao Srbi iako smo mogli biti neopredjeljeni, od 1974 muslimani koji govore jezikom koji neodoljivo podsjeća na srpski imaju se pravo izjašnjavati kao Muslimani ( muslimani koji govore makedonski npr. nisu se mogli izjasniti kao Muslimani a bilo ih je), 1993 u ratu na sjednici bez kvoruma dekretom se odredjuje da smo Bošnjaci a nakon Šmunkovog komentara trebali bi postati pripadnici Bosanskohercegovačke nacije .molim da mi kažete kako da se izjasnim
DO IZBORA NOVE VLADE: LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI....LEGALNI...LEGITIMNI.... OD IZBORA NOVE VLADE: NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI....NELEGALNI...NELEGITIMNI.... NASTAVAK SLIJEDI...
@Ahmed Pridruzujem se: Stop majorizaciji obrazovanih! Sramotno je da onaj Lijanovic ima upitnu srednju skolu!!!
Nije ova politika dobronamjerna ni Bošnjacima ni Srbima. Ja plaćam poreze ovoj zemlji da bi Damir Mašić, propali student medicine, bio ministar? Je li vi znate koliko se zarađuje na fakultetima? Je li vi znate koliko sam se ja godina školovao da bi došao do doktorata? I sad mi krele postaje šef? Pa idem i ja, STOP MAJORIZACIJI OBRAZOVANIH!!!
Gardiske bigade spremne gsp.zapovjedniče Ćoviću!!!
Bosnjaci - Muslimani moraju uvaziti cinjenicu kako su i Hrvati konstitutivni, te stoga uvazavati i njihova obiljezja. Isto tako moraju prihvatiti cinjenicu kako BiH nije unitarna drzava. Hrvati su tu, ostaju u BiH sa svojom HFJ! Majorizatori nece jos dugo!