Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na naplatu dolaze stranacka i familijarna zaposljevanja u tuzilastva .sudove...nema ko da pokrene hapsenja jer sve familija...
na naplatu dolazi , ne glasanje, sklanjanaje u cosak , zabijanje glave u pijesak ...pa su najgori isplivali
1. Mart je dan nezavisnosti BiH. Treba taj dan u Sarajevu napraviti veliku paradu sa 100.000 vojnika od Marijinog dvora do Ilidze. Kao goste pozvati jedan ešalon iz Turske, jedan ešalon iz Sandzaka ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znaci upravo Klix u najvecoj mjeri je uzrok svega ovoga. Mjesto da okrenete pricu u nekom drugom pozitivnom, istrazivackom novinarstvu, toliko pisete o ratu, provokacijama i svim slicnim vrstama da je to nevjerovatno kakav pritisak vrsite na djecu, roditelje, penzionere a medju njima ce se naci i neka "budala" koja ce izazvati incident.
Pa realno gledajuci ako zapuca , pucat ce u cijelom Balkanu , Sandjak , Crna Gora Bosna i Hercegovina i dio Hrvatske
Vi ste jedan od glavnih krivaca, koji svojim zapaljivim textovima dosipate ulje na vatru na sve tri strane. Prestanite sa izvjestavanjem o bilo kakvim crtezima pjesmama ili porukama, situacija ce se momentalno smiriti. Ali vi se hranite ovom situacijom, te kao tumor rastete svakom novom huskackom objavom. Sportski pozdrav za sve normalne ljude 👋🏻
Sve rade da izprovociraju incident, nadam se da to toga nece doći treba ostat hladne glave.
nije kao 1992 mozda ce biti gora od te 92 godine nikad sevne zna vrijeme ce pokazati sve
1991. je postojala jedna super sila a danas postoje 3. Srbi imaju RS naslonjenu na Srbiju a Hrvati su naslonjeni na Hrvatsku. Situacija je složenija ali nije onako kako mediji spinuju. Među ljudima ne postoji nikakva volja da ratuju da bi se Bake i Dodo bogatili ili spašavali zatvora. Dakle, održimo fokus na pitanjima - Sebijina diploma, respiratori, kiseonik i razne druge afere.
1991. je postojala jedna super sila a danas postoje 3. Srbi imaju RS naslonjenu na Srbiju a Hrvati su naslonjeni na Hrvatsku. Situacija je složenija ali nije onako kako mediji spinuju. Među ljudima ne postoji nikakva volja da ratuju da bi se Bake i Dodo bogatili ili spašavali zatvora. Dakle, održimo fokus na pitanjima - Sebijina diploma, respiratori, kiseonik i razne druge afere.
Ovdje je sve objasnjeno. https://www.youtube.com/watch?v=Z7gVMbOhkro&t=1069s
Pametno receno'
Karadžić Plavšić i Mladić
Dodik i njegova banda nepoštuje ni zakone i odluke NSRS, a državne tek nikako. Zato najoštrije trebaju dobiti najoštrije zakonske konsekvence! Nema potrebe da se odugovlači!
Mismo ti propast od ljudi i drzava na baterije!? Svijesko a nase zvale sex putevi, sume, vode itd!?
još ne vjerujem da nije objavljeno NIŠTA o onome iz Buzima!!
"U Bužimu je u utorak obilježena 29. godišnjica vojne akcije "Munja 93" koju je izvela tadašnja bužimska brigada."
Sretan ti rodjendan komadante Sefere Haliloviću. Živ i zdrav nam bio bar još 50 godina...
Osudite svoje postupke kojima stetite Srbima i mozda i ima neke sanse za bih
Ko i sekundu sumnja u namjeru ovog manijaka i njegovih specijalaca(crvene beretke-kao i oni što su ubijali one vezane dječake u Trnovu). Poslušajte lijepo pjesmu "za krst". Ovo su provokacije koje za cilj imaju da neki balavac ili kriminalac rokne nekog novog"srpskog svata" pa da krene sranje.