Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Status koji će nam dati Srbija ima već 10god. pa ništa , Turska skoro pa 40 god. i ništa, Makedonija promjeni čak i ime države, tu je i Albanija tako da je ovo mrkva za levate i da Trojka spinuje o kao nekakom uspjehu. Bez ulaska u NATO nema ni EU a u Trojkinom planu NATO put nije ucrtan.
Naravno da nece kaka behuja i ey
šuplja priča, šarene laži, narednih 50 godina neće se ući u EU, ovi nametnuti lopovi kradu i prave milionske gubitke u svim firmama a nadaju se parama iz EU, sve će rasturiti ako se ne smijene što prije, izdaja nikad veća
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sa Dodikom i Čovićem nema nama u EU
Sta kaze forto, zasluge trojke hahah, ne mogu dogovoriti gdje ce sud biti
Da glasila ne drze stranci, gradjani bi znali da od EU nema nikakve koristi. Npr posleratne vlasti na nagovor SAD, VB, Beca i Berlina su sproveli tzv sok terapiju a da o tome niko nikad nije govorio. Time su unistena velika preduzeca da ne bi bila konkur. na ino trzistu. Slicno su Ameri nagov. Aliju '94 da ne potpisuje mir uz obecanje da ce mu pomoci uzeti citavu BiH. Stvarni cilj je bio potrositi oruzje da bi nas stavili pod sapu. Mrznja izgradjena u poslije ratnim god. ima istu svrhu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ulaz BiH u EU će se desiti kada izlaznost na izbore bude preko 65% i kada se bude biralo po programu a ne po nacionalnom toru. Dotad je sve šuplja
SLAVEN KOVAČEVIĆ ZA "SB" O IMENOVANJU MONIKE MIJIĆ: "Trojka, HDZ i SNSD ne mare previše za zakonske odredbe i idu na rušenje presude Kovačević".
Ovo je isto kao kad the kurava da, da se ocases od sisu....I to je to....
Još 50 godina pregovore i hop.
Nema vecih liemjera od ovih evropljana. Oni vrlo dobro znaju da neprijatelji ove zemlje sve cine da se napredak ne napravi, a ovamo nas sve uslovljavaju. Da su ljudi ko sto nisu, stavili bi chetalje i uzepeovce koji nece da glasaju za izmjene zakona pod embargo. Neljudi.
Kaj ,..je ovo dobroo..! Ima ko-Alicija na državnom nivou ( nacion.f.osovina M&D +Trojkuša) da sve rasturi .Prštat će usvojeni zakoni ,..ko kokice 🥳
Samo pozitivni ništa negativni...idemo
Sve ove države na čekanju bi trebale reći da će da razmotre članstvo u drugim organizacijama poput Briksa, pa da vidimo da li bi to ubrzalo put u EU.
EU zaista zeli BiH ali problem smo mi i zato nikada necemo uci. Dok se ne promjeni sistem uredjenja drzave mi ne mozemo nigdje ko bi nas ovakve ni rusi ne iskazuju nikakav interes jedino sto malo pomilke dodika i to je to.
ove uslove naši "političari" nikad neće ispuniti. Znači biće početak pregovora, samo se ne zna kad.
Evropa je stara murva, na prste se mohu pobrojati zemlje kolje nije porobila radi svog interesa a vazda pod laznom propagandom o sirenju civilizacije, demokratije itd…Da u Bosni nadju velike zalihe nafte, rijetkih metala ili nesto tako Bosna bi bila primljena u EU do ponedjeljka.
Nedaju nas rusima ehh
Holanđani najglasniji da nas uslove umjesto da se poklope po ušima i ćute radi svoje uloge u Srebrenici ...
Ma ko ih je..
Konakovic je penicilin za ove zelene termite koji su nas držali 30 god kao taoce propale dinastije
A ti si mu nešto dužan izgleda.
Evo mene i zovem se Kemo ima li neko da bi me izlemo