Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Barni iz Flinstona.Yabadabaduuuuuuuuuu...
Izlazi novi model nokie-\"servia\" mali malecki hahaha
@@yu star servi-sluge su zajedno sa osmanlijama osvojili Vojvodinu.Kraljevic Marko je poginuo u borbi za Osmanlije.U cast sirenja osmanskog carstva i osvajanja Vojvodine od strane sluga _Serva,Servima (robovima) je Sultan Sulejman Velicanstveni obnovio srpsku pravoslavnu crkvu i Pecku patrijarsiju. Dakle Vojvodinu ste oteli od Madjara i sada ce to Madjari da namire a nema vise Osmanlija da vas brane ne se sekirati bice servia ko nokia :)
madjari i rumuni, kao susjedi, pojam su finoce i civilizacije u odnosu na neke druge, ovde pomenute.
ja kolko vidim, jedini sluga ovde si ti. sta se ti sikiras za madjare i vojvodinu, kad dodje to vrijeme da nekog ti stitis tu, nek ide sve u pm. ti nikad nisi ni bio u vojvodini, jer da jesi, znao bi neke stvari. a ni u madjarskoj. a ja jesam. i znam kako je. madjari su vrlo fini, dapace. sa njima i nekako u uniju.
Sacuvaj nas BOZE ovih bolesni \"GRMALJA\" Gospodin Ivo ima potpuno pravo !
Pametno covijek zbori, da imamo bar dva covjeka u parlamentu koji nisu ispranog mozga po planu Josip Enver Hodze Tita.... imao bi narod sta jesti od neceg drugog sem ono sto dijaspora donese u Bosnu
@@ all a ti si najsretniji kada na komentarima vidis kako jedan drugom govorimo,balijo i vlasino!E to je ta vasa \"demokratija\" donjela od devedesetih nista dobro! Samo pusta obecanja o \"nekakvom raju u EU\" a stvarnost je pokolj,siromastvo,strah,beznadje,frustracije,grobovi i mezari,dok nam EU montira bogatu vladajucu oligarhiju koja u njihovo ime brutalno pljacka sve sto valja
Svi ovi komentatori koji su se uhvatili turaka, bošnjaka, hrvata srba kineza i svega što VEZE NEMA SA TEMOM.... RELATIVIZATORI JEDNI POGANI !
@jao bez turaka Balkanska Unija je prdina bara,a sa Turskom respektabilna sila koja bi mogla da balansira izmedju rusije i zapada i da muze i jedne i druge. Ovako,dragi moj serv,dragi moj slugo,madjari ce vam uzet Vojvodinu,vec su se napuckali,eno fasisti dominiraju u parlamentu
To se može postaviti i ovako, za titulu Gospodina ili Gospođe postoje određene obaveze koje je potrebno poštovati čitav život.... Svi bogataši, junaci, gospoda i gospođe NIKOM PONIKOŠE ! Jer njima nije strano ništa, jer oni su umislili da su Allasi tvrde da su svi ostali njihovi, skoro pa robovi !
ovaj bi neku uniju, al da obavezno ukljuci turke(???), a samo prije dvije decenije rasturao uniju, sad jos i za makedonce zabrinut(???). I za Kosovo...a bre...samo ne bi uniju kod sebe...u vidu trojice...svete...
dati...e, dokle to ide...dobro, i vama ce dodik dati 24%.
kako mozes nekom dati nesto sto nikad nisi imao?
Da, krivi su Muslimani i Hrvati sto vas nisu istrijebili! Vi ste sljam i ostacete do sudnjega dana! Što dalje od vas! Najbolje je dati vam RS i pusiti vas da se medjusobno pojedete, jer ste vi takvi!