Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin Dzino je htio zaposliti Adija Mandzuku i Mulic Elvedina. Kad mu to nije uspjelo isao je obaranje konkursa. SBB clanovi nadzornog i uprave krse sve zakone i propise kako bi dosli do zaposljavanja svojih kadrova. Katastrofa.
@mladengti Ne može se niti jedan direktor rasporediti na neko radno mjesto. Šta je više ovim ljudima. Fortina Vlada je donijela Uredbu o zapošljavanju i jasno piše kako se zaposljava. Nema toga da se direktoru da ugovor i da u ugovoru stoji da ga se preraspodijeli na drugo radno mjesto nakon isteka mandata. Čitajte ljudi, čitajte.
@mladengti Apsolutna laž. Nadzorni odbor ne može zapošljavati u preduzeću, to NO nije u nadležnosti. A bivši direktor je najodgovorniji za loše poslovanje Tržnica, zato je i smijenjen, a sad na kvarnjaka pokušava da sebi navuče 140000.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ako je sazvan nelegalna skupstina ministrice zasto odmah niste pokrenuli smjenu navedenih clanova. Sta danas kadar neke stranke treba uraditi pa da ga smjene npr iz te skupstina.
Zasto klix ne napise o napadima Terovičevih kriminalaca na uposlene u Trznicama. Na silu zele zaustaviti pricu o njihovom kriminalu. to je ta SDA bagra
https://www.klix.ba/profil/goouser1599118142 A sto si ti nekakav mrzitelj gos.Terovica pa ga samo lose komentarises.Da te mozda ne savjetuje golubar Dzozo iz trznica ili ti je Terovic Olimpa naze
Alija za 10 mjeseci svog rada u Trznicama nista nije radio osim klimao glavom Terovič Jsminu i izvršavao njegove naredbe, što znaci da Jasmin Terovič nikad nije prestao da upravlja Trznicama. Njihove malverzacije je prekinuo upravo gospodin Dzindo i svaka mu čast.
Vi iz Klixa trebate provjeriti neke navode prije nego objavite text. Alija za 10 mjeseci svog rada u Trznicama nista nije radio osim klimao glavom Terovič Jsminu i izvršavao njegove naredbe, što znaci da Jasmin Terovič nikad nije prestao da upravlja Trznicama. Njihove malverzacije je prekinuo upravo gospodin Dzindo i svaka mu čast.
Sramota da se iznose ovakve lazi za gospodina Dzindu. Svaka čast pa je spriječio kriminalne radnje Alije i Teroviča koji je u Skupštini preduzeča Trznicepijace,a do prošle godine je bio direktor kojeg je naslijedio upravo Alija Hodzić.
Dzino glumi baju,a da zna koji je papak i njonjo nebi nikad prohodao gradom
@boos1949 Dzino Sarajlija, jeste baja jer nije papak i komplexas kao Terović. Da mu nije SDA bio bi portir u koloseumu i dalje. A tebi je ocigledno valjao Tera kad mu dupe lizes,nemoj puno jer mozes dobiti baje u stomaku.
E cuj sestorkinog kadra. Dodje sa biroa za direktora i jos tuzi firmu za odstetu. Pa stvarno dokle vise,jel to taj narod i ta pravda.
Konakovicevi partneri postavljaju ljude koji su pred penziju i koji unistise preduzeca,szo se vidi i u obom pomenutom
@boos1949 Nije SBB partner Konakovica nego SDA, tako da se zna ko vlada Trznicama pijacama,vec 20 godina. ciji su sinovi,ckerke i snahe u kancelrijama Trznica.
SBB najveci lopovi,glume silu i ponasaju se bahato.A sto se tice zaposljavanja sve su svoje uhljebili i uhljebljavaju a sve govore mi necemo,mi ne zelimo lopoviiiiiii
E cuj Bokija postavio Fahro. Pa sta je Radonpazom,jel to ide na bubanj hahhaha
Konakovic je zbog vecine u vlasti pustio hadzibajrica da postavlja ljude koji su upropastili mniga preduzeca pa tako i ovo. Ko imalo prati javna preduzeca zna da su Sarajevogas i Trznice jedina preduzeca koja su pozitivno poslovala. Nazalost postavili su nestrucne kadrobe i sve upropastili. On ganja Budnju za kanister vode a alija u trznicama izgubi pola miliona maraka..
Trznice su do prije sestorke imale ogroman uspjeh i dobit. Tada Hadzibajric postavlja eksperta Aliju sa biroa za nezaposlene u 64 godini zivota za direktora. Covjek je za godinu dana napravio gubitak 500000 km i sad mu jos daj otpremninu.
A zasto niko ne piše kako je Alija Hodžic došao na poziciju Direktora?
@Pokemon13 Tako je
Ne može se niti jedan direktor rasporediti na neko radno mjesto. Šta je više ovim ljudima. Fortina Vlada je donijela Uredbu o zapošljavanju i jasno piše kako se zaposljava. Nema toga da se direktoru da ugovor i da u ugovoru stoji da ga se preraspodijeli na drugo radno mjesto nakon isteka mandata. Čitajte ljudi, čitajte.
@klixoris pored toga da bi se rasporedio neki direktor, mora imati ugovor na neodređeno. vlada premijera Forte nije nijednom direktoru dala suglasnost na ugovor na neodređeno. Dakle Ismete, rekao bih da je ovdje bilo krivičnih djela kod tvog pokušaja zapošljavanja.
@klixoris Fortina vlada je napravila laznu uredbu gdje se ljudi preko stela zaposljavaju. Fortina vlada je postavila direktora od 64 godine jer ih je hadzibajric ucjenio.
Majku li vam lopovsku,ma u zatvor ce te vi aBd svi sto muckate
Pa opet glasajte za lopove, ima i drugih opcija ako nista bar da se proba 🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤️❤️❤️