Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece ti ovdje nikada biti revolucije jer je izrazito jak upliv vjere i religije u politiku, ekonomiju i uopste svjetovni zivot. gdje religija udje tu pamet izadje. ono sto ce se desiti za jedno jos dva do tri izborba ciklusa je disolucija drzave. naravno, ukoliko ne dodje do drasticnog obrta, a ja ne vidim politicke snage koje imaju mu.d.a da to urade.
Politički lopovi su ukinuli BIH, zbog ličnog interesa, ovoliko nezaposlenih i ovakve razlike u plati, dovešće do revolucije.
Sve je jasno ko dan. Stranci eksperimentiraju na BiH. Kako bi inače bila obustavljena optužnica za reket SDP-a čiji je snimak objavljen na internetu i svako može čuti kako traže pare od Imamovića, umjesto da budu na dugogodišnjoj robiji, Lijanovići u Vladi, gdje su ih postavili stranci (OHR), isto tako i oni škutorski crnokošuljaši (HSP), itd., itd. Namjerno stranci rade to, o tome nema nikakve dileme, trebalo bi ih sve protjerati i bila bi mirna Bosna, a bogme i Hercegovina.
vala kad amerika propada nek propadnem onda i ja
Oh kakav uman naslov. Inace smo mislili da nas korupcija i kriminal vode u zemlju blagostanja, pticica i potocica, gdje se svi drzimo za rucice i hmkamo himnu.... S druge strane, da je SaX inteligentan i pismen portal koji ima stav i kriticki osvrt na stvarnost, mozda bi bar bio u stanju inicirati koristenje mozga pojedinaca. Ovako imamo stupidne naslove clanaka, stupidnog sadrzaja, na stupidnom portalu. Sterilizaija mozga.
Ja sam protiv korupcije, osim kad se tiće mene.
budimo realni ne vode katastrofi, katastrofi su vodili 91. od tada smo u paklu samo nam mazu oci da ovde cvjetaju ruze i da je dodik kriv za sve
Naslov je odličan, baš me je prosvjetlio... Hajd idem sada da pročitam članak...