Inzko s ministrom Žbogarom
0
"Politički lideri moraju promijeniti kurs"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ba*lije priznaju da su geno*idni separatis*ti, ovaj pederko treba svima redom da popu*hi
Svakako,da Sva odgovornost,bila a i bice,za njihovu zemlju,samo se postavlja veliko pitanje-po kojoj odgovornosti ste vi Tu doshli,da neshto postignete ili samo da budete na treretu,tog vec vishe nego li napacenoga,Naroda ???
krajnje je vrijeme da ohr ode...Pozdrav iz REPUBLIKE SRPSKE...
Stvar je lako rješiva. Čim u Novom Novom Pazaru shvate da u BiH žive tri naroda i da sva tri imaju pravo birati svoje predstavnike, riješeno je. Dok traje unitarističko-fashističko-reketaška hajka Zlajoglua, nema ništa od vlasti.
Ko je bacio smece u harem u Banjalici?
Inzko mi djeluje ok. Razmišljanja o tome da će Srbi svojevoljno priznati genocid je ravno maštariji, naime uvijek imaju kompleks žrtve. Ne treba gledati u smjeru Srba, nego u smjeru svjetlije budućnosti.
Pusti ih Inzko,mi smo ih izabrali i sad samo kuzimo sta rade... Kad nam preliju casu ima da ih sve do jednog protjeramo iz BiH.
Drugim riječima, nikad. Mislim da ipak neće biti tako. Dovoljno je da SDP shvati da je samo mali relativni pobjednik odnosno jedan od pobjednika. Kad se Zlajini apetiti smanje i vrate u realnost onda možemo laganini naprijed. K EU.
ti Inzka. Hajti fino kuci nije ovo tvoje niti si ovdje rodjen pa da nama Srbima bosanskim govoris sta i kako treba. Ipak se mi vise pitamo nego ti a jedina veza sa ovom zemljom ti je plata koju dobivas i nista vise.
Prvo kad srbi priznaju da su genocidan narod i sve pocinjene genocide onda se moze u Europu!
Ovog u Bosni vise niko ne sluša šta priča pa otišao malo do Slovenije da njih tamo smara.