Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva čekam da završi ova farsa od izbora pa da ne gledam više ružne čehre i njuške po billboardima. u tome prednjače njuške SDA bratije
ja samo cekam reklamu sa tekstom: ko ne glasa za SDA nije vise musliman
PRIMJER JE OČIGLEDAN I POUČAN. pOSLIJE IZBORA, OPSEŽNE KIM ISTRAGE NA OVIM BANDERAMA UMJESTO SLIKA TREBA DA VISE LIKOVI KOJI SU NA SLIKAMA! zAREDATI OD VRHA DO DNA. pRVO SUĐENJE BI TREBALO BITI SUTRAŠNJI IZBORI!
SMJESNO JE VISE SVE STA KAZU I OBECAJU!
Ovi vise sa bandera ko da je NDH ! Dabogda bar izvisili na izborima ! Radi parole: OD NARODA !
Cirkus. Muka mi od papnskih glava na plakatima. Previše gledaju američke kampanje koje hoće na silu kopirati. Pametnije bilo da su te pare dali u narodne kuhinje. Očigledno su im PR stručnjaci isti papci kao i oni. Na žalost struktura našeg stanovništva će opet pokazati da smo papansko primitivno društvo jer će glasati za ''svoje''.
svako ovdje dodje PRIVATNO, tako i ovi sto glasaju gledaju PRIVATNI napredak....ko da meni drug kaze glasaj za mog starog bice posla...zalosno ali tako.... nioad drzava od BiH....sve manje srednje klase...sve vise guzonjinih sinova i kcerki na pozicijama...lanac se vrti... samo neki protesti i revolucija iz temelja!
Kao i uvijek do sad poruke su besmislene, samo što nažalost ima još uvijek puno ovaca koje će glasati za te snobove.
Trebali bi ukinutu ove plakate s slikama, glupim facama politicara. Sta moras gledati ih svuda, ne glasas za Sadama u Iraku. I zabraniti ljepljenje na drzavnim mjestima, semaforima, itd. Ako hoce da se promovisu, nek iznajme mali stand u gradu s ljetkama i 'programom', i narod moze doci se 'informisati'. A ako neko 'privatno' podrzava, nek sebi stavi plakat u avliju svog kandidata i stranke, al bez face, samo ime. Ala 'SKAKA 2016 - Buducnost u koje mozes vjerovati'. Ko u Americi.
a poruke su upucene jako sofisticiranom narodu i doktorima nauka.....
Pa ja sam rekao da je najbolje da RS glasa za SDA,a Federacija za SNSD i SDS.Pa da vidimo kako ce se snaci politicari,kladim se da ce se pogubiti.
nafataju onih balavica nekih, mlade i glupe obecaju im svasta a one impresionirane prave se vazne joj kako smo dobre s ovim ili s onim, po skupovima ih vodaju, pa ih zguze i poslije dobiju po usima samo ih iskoriste za kampanju. citaju i ovdje to mnoge vjerovatno im zvuci poznato.
nisu u stanju novi slogan smisliti a ko fol bi izvukli opcine iz govana u koje su ionako sami nas i uvalili
kampanja je slika kandidata, seljacki, krkanski, napadno iskacu iz pastete, nekulturno zaskacu na ulici, zvone, zovu, nepismeni na plakatima, debilni sa glupim porukama koje prepisuju jedni od drugih...
najvaznije da cestitaju bajram i kod nas se po tome sudi da je nas i za nas. cestita ti bajram, kaze selam i otme ti djetetu jelo sa stola. govorim o politicarima.
Eheeee to su velemajstori u obecavanju svega a ne ispunjavanju a ma bas nicega.