Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta se sad ovaj leš našo da govori nešto. još malo pa rikno hahahhah
Jedno pitanje za @HB,ako vi Hrvati iz Hercegovine dobijete entitet, sta ce biti sa Hrvatima iz ostalih dijelova onda iz bosnjackog entiteta ? oce li proci kao i oni iz srpskog entiteta ?
@
Smrt bosnjackom islamofasizmu, sloboda hrvatskom i srpskom narodu u bih !!!
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! BiH4EVER!
Ne mozes ocekivati da ti neko pokloni, merhamet nije niko osim merhameta!!!
Evo, imam ja u Federaciji nekih desetak jutara zemlje. Ako das dobru lovu, dogovor je pao!!! Nema dzabe ni u stare babe, dzaba kuknjava kad se vodi na moje ime u katastru, odnosno, moje porodice. Moze??? Kolko dajes??? Al izuj se, jer ne dam jeftino. Imas ti para, garant...
Zinula ti guzica na veliku teritoriju!!! Imam prijedlog: Kupi!!! Sigurno ima mnogih koji bi prodali!!! Tako su siptari radili, a ti kao da nisi taj, ebo te...imas li ista siptarsko ili nemas, covjece???
Hajde, Pipo, nije uopste upitna drzava Bosna, ne brini!!! Upitno je samo KOLIKA ce biti!!! I to je nesto, zar ne? Nije bitan kvantitet, nego kvalitet, bolje manja a bolja, nego veca a gora, sto se mene tice!!! Sta si se raskukao ka sinja kukavica!!! S obzirom na neke okolnosti, i to je veliki uspjeh, bogami bi se moglo reci i ogromni!!!
prnula baba rodio se djed
RS-sranje,brisanje i pranje,bas na ovoj tezi se zasniva nastanak,postojanje i perspekiva RS-a.
TI RADIS PUNOM PAROM ZA UNISTAVANJE drzave BiH-e!
Ja sam taj koji je upotrebio rijec GETO srbski predstavnice genocidnih krvolocnih horda ubica!