Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sankcije Miloradu Dodiku nimalo nisu naštetile imidžu RS-a, jer RS i nema bog zna kakav imidž. hahahaha
najbitnije je da MIle tambura ima SAMO 2 stana i kucu u Beogradu....malo brate ima kakva ga stoka slijedi....
@vxvy o kakvoj islamskoj državi pričaš. @4mnb trump će pjevati skroz drugu pjesmu kad postane predsjednik. što se tiče dodika on je bio i ostao seoska varalica.
' samo 2 stana i kuću u Beogradu'. Sirotinja
i na kipru
nema ni za vilu :/
Ovima što bulazne o Putinu i Rusiji, predložio bih da budu realniji. Rusija nikad neće biti neki odlučujući faktor u BiH čija budućnost u EU i NATO savezu se neće moći spriječiti.
Ono što mene zaista zapanjuje je Miloradov odnos prema Američkoj ambasadi i sankcijama koje je upravo dobio... Njegov način razmišljanja je da dolazi Trump-ova administracija koja će kazniti Američku ambasadoricu u BiH a njemu se javno izvinuti zbog sankcija...Milorad ili nije normalan ili je dopingovan! Za njega su Američke sankcije obična zaj'bancija,kako ja vidim. Nevjerovatno!
Nije im dobro istrazivanje.. Nek ponove... Beigradjani bjeze od bosanskog neotesanog balvana.. Poklopio je po Dedinja
Da ne bude opet za 20 godina prica amerikanci stopirali Baketa pred Banja Lukom ko 1995. kada je NATO bombardovanjem VRS spriječio Aliju da uđe u Banja Luku :)
Na planeti Zemlji, ocito, doslovno treba traziti narod koji je do te mjere ozloglasen koliko su to srbi, ti dezurni zlikovci i morloci Evrope.Pa i citavog svijeta.Tzv Imidz srbije i srba u svijetu,dvadesetak godina nakon svih ratova na ovim prostorima je mracan da mracniji tesko da bi mogao da bude.
Ili sto jednom zakljucise," Postoji jedan opit na Guglu. Treba ukucati rijec srbi na latinici i srbi na cirilici. Sto je zanimljivo, dobija se veoma slican rezultat, kao kad odguglate rijec serbs. Sta nam to govori? Da isti negativni imidz koji svijet, tj Zapad ima o nama, mi takodje imamo sami o sebi i da ga saljemo u taj isti svijet. Mi smo potpuno internalizovali losu sliku o nama, i sa njome smo se kolektivno poistovetili".
MilicaHadzibajric Pa sta smo mi onda Bogu skrivili da bas sa takvim narodom dijelimo drzavu?
A JE ANALITICARA I MOGA DjOKE ahihihihihi
ko nije skontao Milorad se svati narodu, teški sociopat. uglavnom čeka ga helikopter pa jednog četvrtka ode on preko grane.
Obama has only 48 hours left to continue 8 years of 'stupid'. Jebeni luzer .. poz
samo dva stana i kucu haha a ovi dzikani pocrkase od 1vog do 1vog......
Analitičari su zaključili da snijeg pada u Sarajevu
ovim su od seoskog džilkoša i lopova napravili nacionalnog heroja .. čak je i Bakiru žao .. gdje su ovi analitičari analiziraju, u Luxemburgu?
ovi anal-itičari niču k'o gljive poslije kiše....
Čekamo analizu Galijaševića da tek onda znamo na čemu je veliki vođa.....
Fale jos samo znanstvenici da kazu svoje misljenje.Naravno da to prvo smuckaju u epruvetama.
Ovaj Puhalo je "prohujao sa vihorom".......Zaboravio je da stize nova administracija i da ce ponistiti 99% odluka stare donesenih od izbora naovamo....
@071SA Otisao si u pogrijesnom smeru....Ali nesto nemam snage i volje sad da diskutujem o tome.....
Nije USA banana zemlja da svako malo mijenja stavove