Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necemo dopustiti da nam grupa kriminalaca i fašista okupljenih oko SDA stranke nasilno preuzme vlast u Kantonu Sarajevu. Jedan od njih , najvaznija 18 ruka takozvane vecine, zastupnik BOSS a Haris Pleho godinama uzima Mito ....novac ( od 20,000 maraka) od ljudi kako bi ih zaposlio u zdravstvene ustanove u Kantonu Sarajevo. Da ne pominjem Terapijsku komunu i gerontoloski centar....Dalida Burzic sve znala. Takav covjek ne zasluzuje biti vlast u Kantonu Sarajevo.
Imate podrsku iz Zenice ! Sa istim gofnima se borimo !
Ma možete samo da cuclate. Šta nećete dopustiti? Nema više uhljebljivanja familija, donacija za stanove i bahaćenja. Demokratija je pobjedila.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
kakvi kreteni, pa svakako je zakazana redovna skupstina za smjenu vlade za 16.01. moglo je proci i bez cirkusa da se zelenim termitima ne zuri
Hajmo malo o PAPKU - Fahrudinu Pecikozi !!! E taj Fahrudin Pecikoza sa tako mizeranim brojem osvojenih galsova (758 glasova), PREDSTAVLJEN u liku PAPKA osvježen i dobro POTKOVAN, donosi ODLUČUJUĆU PREVAGU i KLJUČNI 18_ti broj u RUŠENJU VLADE i Skupšinske većine u KS ! Za TUŽILAŠTVO bi TRGOVINA UTICAJEM trebala predstavljati KRIVIČNO DJELO ZELENOKOŠULJAŠA !!!
DFu je stalo do građana. Tako su nastupili na izborima za jednu građansku vladu. Sve dok se nije pokzalo da je to samo ogranak SDA. Kako su samo prevareni mnogi birači.
Hajmo svi zajedno vježbe rastezanja to vas čeka difovci
Divovi idite djecu učiti kako se preskače kozlić
građane treba samo *u***, jer su *v***
ODE I OVAJ KONAKOVIC, SADA BRACO MOZEMO RAJAT KRASTI, VODU VISE NE PLACAMO💥💥💥
Šta nas briga za ova prepucavanja više ko slavi ostavke ko ne slavi ko derneči ko ne derneči. Dajte nam budućnost! Dajte nam mogućnosti za lakše obrazovanje, za lakši rad. Da niko ne mora platiti i za odradjivanje pripravničkog staža. Dajte nam mogućnosti napredovanja koje ne moramo platiti sa po 7 hiljada godišnje. Dajte nam mogućnosti liječenja normalnog da ne moramo ići negdje drugo. Dajte nam našu BUDUĆNOST I VRATITE NAM NAŠU ŽIVOTNU SREĆU!!!
Pa rekli su skupite 18 ruku i mi odosmo...sta je sad...inace za gradjane nije briga nikog
Boze dragi, koja je "masinerija" upregnuta u interese SDA,SBB i DF da skinu Građansku stranku sa vlasti u Kantonu Sarajevo: Avaz, TV (FTV i KTV) raznorazni portali i zastupnici koji nisu do sada ni "beknuli" na zasjedanjima. Zakljucak Građanska danas (ili sutra) mora pasti!
Hadzi botovi Konakovića rade punom parom, zaslužili ste svski sendvič i sok, tražite mu i za kafe...brate zaslužili ste...čestiitam😎
Predaj vlast i ne s.. Ri
Hahah mene bi bilo,stid da mi je Konakovic sef. Pa ovo je najjadnije sto sam vidio. Nrate budi m..onja pa reci nisam se rodio u fotelji pa onda radi ma tome da se vratis,ovo je dno dna.
E cuj SILUJE 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Imaju li penzioneri sa ovim ista ....☔️🌧
Danas održali sijelo, a ne sastanak