Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naša stranka hoće sa PDA u vlast, a smeta im DF. Svašta...
@johndoe77 DF je odbio vlast jer ne želi da se svadja sa sda.Ne postoji df to je sad sda stranka.
@h8er_ Da! Baš je zbog toga
PDA...sljam od SDA...
Ovo se znalo već 8 listopada
hoću i ja u vlast!!.
Sva priča i režija je ranije dogovorena..Idu korak po korak. Mislite da je sav narod budala. SDP a i NS slobodno mogu ugasiti svjetlo ovo je vrhunac laži i prevare..Zapamtite SDP će doživiti teški brodolom ,POTOP a PDA će porasti jer nemaju državničku politiku. Njihovi glasači samo traže lični interes te im nesmeta bilo koja koalicija.Kad ne bi bili u vlasti stranka bi im se raspala.
Znaći sda gubi na svim frontovima ,ostavite im vm da se imaju gdje uhljebiti
Samo laganim koracima i do cilja.BH blok će od ove države napraviti jednu modernu perspektivnu državu gdje neće biti ovog zla od stranka poput sda hdz snsd
Dosljedna SDP i Njihova stranka. Sa svima bi zastave vezali, samo im SDA ne odgovara.
@macak_u_cizmi SDA se mora ugasiti ako želimo državu.
Ma moze bilo ko samo sa smo u vlasti, a onda cemo pricati da to SDA radi
Kako se apsolutni vladar TK-a izjasni, tako će i biti, džaba se raspravljaju ovčice.