Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi cemo genocidnim vlahovima dohakat kad tad .
I jaja se pokvarila...
Poslusajte Pipu, i ne bojte se nicega!!! Sad ce USA sa Trumanovim jajima!!! Uf, bogami, ova kriza...ne znam ima li i trumanovih jaja vise...
Bogami bi se nacekali u parlamentu, a sta bi jeli i pili toliko vremena? Ono, Troja se drzala 12 godina...u epu...legendi...
\"Ja i moj narod vikati, vikati...\"
Ukidanje genocidne tvorevine i USTAV od 1992-e godine koji je i dan danas vazan je jedini i pravedna solucija Bosnohercegovackoj agoniji koja traje vec skoro dvadeset godina! GRADJANI trebaju uzet inicijativu masivno uc u Parlament BiH-e i trazit da USTAV 1992-e BUDE konacno funcionalan sto je sasvim legalno!NE IZAC iz Parlamenta sve dok ne bude DEMOKRACIJA u nasoj drzavi!DOSTA vise! BiH4EVER!
Odkako dodje ova ohrndana ljudina sve poslo niz brdo. Insko pisko okani se belaja i svog idiotizma.
Uf, uf...jel to onaj \"jeljp baznia\"??? A ovom dolje, sovi, pitanje: Sta ti je velikosrbin, jel i vi imate velikomuslimane??? Nema toga, kretenu, ima samo Srbin i poturceni Srbin!!!
@Mystic, Valjda, velikosrbima=četnicima, jel\' tako?
samo da ga schwulinsky (peder) ne prevesla na svoje. Onakav rosav, fuj!
Ne s.e.r.i. !!! Jesi li ti plaćen da s.e.r.e.š. ili da nešta radiš na planu POBOLJŠAVANJA te SITUACIJE? Ne mogu da vjerujem da ovaj tip mlati pare za ova s.r.a.n.j.a. koja on mlati.
tako je, trazi dozvolu da srbima jeebes mater...jer ako ti neces, mi cemo ;)
kreten.. by the way..prva