Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo Vam Duduk majku vise
Ocigledno je da stranci ne zele da zaustave Dodika
Tipa su ubijedili lizoguzaci da izgleda dobro? Pogledaj ti samo pozz, helikopter? Zauzeo stav kao da je on zaradio helikopter i para pun koger!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ako priznajete da je BiH kompleksna cemu onda teznja ka unitarizaciji, napadanje RS, podmetanje Sejde Komsica itd. Zasto niste sjeli sami sa sobom, preispitali situaciju na terenu i shvatili da morate nesto i da date da bistw nesto i dobili. Vi uporno napadate dva naroda, i kad dodje do reakcije onda su svi krivi samo vi ispravni. Hrvati nisu bili secesionisti, Srbi da ali bi i prihvatili BiH da niste napadali institucije i samim tim Dejton. Sad imatw dva fronta separatizma. Srecno vam bilo.
Kome se obraćaš?
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ove agresore. Vjerujte da je to najbolje što možete učiniti... Oni su uzrok svih naših problema preko domaćih izdajnika
Uvijek smo čekali dobu vilu da svojim štapićem napravi kuće od čokolade a prozore od marmelade...
Mile Ronhil na ovoj slici skoro pa da izgleda kao ozbiljan lik🤣🤣🤣
Koliko li je ovaj Fazlijin helikopter bijelig prevukao?!😀😀😀
Helikopter, helikopter para kofer, para kofer
malo je lood
I treba ovo Bošnjacima ,kad nemaju osjećaja za svoju kolektivnu vlastitu državnost,i umjesto da u BiH uzmemo i vratimo sve što nam pripada (60%) milom ili silom, mi se zajebavamo sa ljudima poput ovakvih da bi napravili nekakvu zajedničku državu u kojoj sa ovima nikad neće biti normale....
Izgleda da u ovoj drzavi samo snajper rjesava stvar...treba raspisati tender
Problem Bosne se ustvari svodi na relativizaciju, i dugorocnu pat poziciju. To moze potrajati 5, 10, 15 pa sve do 50 god.( slicno kao u Palestini) i u tom periodu ce se ici na smanjivanje teritorije( opet slicno kao u Palestini) Krucijalni problem su Bosanski Muslimani, koji su i pored svega sto ih krasi kao Evropske Muslimane, stavljeni na stub srama od komsija nacionalista, apsolutno nicim zasluzeno, jer su oni upravo bili koheziono tkivo u ex Yu.
Sarajevo i dalje uspavano, nama tenk treba doci na Skenderiju izgleda da bi se probudili, a onda je kasno
Imo sam negdje marku
Jeli on ovo negdje u Holivudu?! ;)
Imamo bas dobrog presjednika drzave, svima J. mamu i niko mu ne smije nista. Ostali se mogu samo upisati u gace.
sad je 98% siguran raspad BiH, mogu SDA botine i ostali laprdat šta hoće jer ni mrvu nisu ništa uradili da do ovoga ne dođe, sad samo ostaje gledanje i laprdanje.
Jebbhoo vas on, šta pravite od njega zvijezdu sa naslovne strane, obični mentalni bolesnik