Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K'o do sada sve bilo OK, i sad lafo kriza.
@Lee Moon Mile odigrao "REFERENDUM"i kupio vrijeme. Sad će Bakir da odigra ulogu u "REVIZIJI" pa očekujemo predstavu "TREĆI ENTITET". Pa onda opet Mile, pa opet Bakir, pa opet Dragan. I tako do kraja mandata, dok je sveopšta pljačka naroda i države u toku.
@naVrbe ,mupm stoko!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kriza je? pa zar je ikada prestala?
Mi smo u krizi odavno....sad se samo javno o tome prica i pise.
Od kako znam za sebe i za ovu zemlju, uvijek smo bili u krizi nemoj
S ovakvim politicarima mi smo od 1990. godine u tehničkom mandatu, puno više zbog genocidaša, malo zbog crnokošuljaša, a malo i zbog nas samih...
Samo neka ne puca, a na ovo smo drugo navikli.
Kakva je razlika da li funkcionise ili ne funkcionise,jel' ce nesto biti bolje ili losije?
Kako stoje stvari, bolje da ne funkcionis :)
Kad cec nemaju vecinu i ne mogu nista raditi na drzavnom nivou, treba ih istjerati na ulice i neka zgrade prde prazne. Bit ce nam isto samo sto ce biti vise para u budzetu.
Eto nije poznato al vi i to napisite samo da dizete tenzije.
ove politicke krize je vrlo jednostavno rijesit, ko god nije dosao na posao odbiti mu od plate i rijeseno
Ovdje je analiza, da politicka kriza od 90'tih, samo narod izgriza, nagriza i progriza.
Kriza postoji 25 god. Al od svega prave cirkus. Cuj SDS raskino sa Bakirom. Al n8su sa SDA. Manifestacija primitivizma i ogranicenosti.
Kad Bakir, Dodik i Covic nestanu sa politicke scene, mozda i profunkcionisemo. Zna se kome odgovara kriza. Zna se ko drzavu iz jedne krize uvodi u vecu, jer ne zna drugacije. To su nacinalni heroji i miljenici nacija u BiH. Je*ali vam oni mater svima!
Građani ionako nemaju državu, samo zemlju na kojoj žive! Država koja vodi brigu o političarima, nije država građana.
Ja licno mislim da u zadnjih 10 godina postoji svaki vid krize u sistemu.Sta mi gradzani vidimo od njihovog (ne)rada a za koji su predebelo placeni.
kriza je ovdje trajno stanje..... ne tangira nas to ni periferno....
Svakog dana u svakom pogledu sve više NAZADUJEMO !!!