Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupovina glasova i krađa glasova su obavezni. Bez toga ne bi bilo današnjih vladajućih struktura.
Za građansku opciju glasaju samo Bošnjaci
25 godina, Mile vas brani, od Bakira Bakir od Dragana, Dragana od Mileta, Mile od Dragana, od Bakira, Bakir od Mileta... Oni su svi milioner! A VI KAKO STE?
Nema ove godine ovo nema ono a pare od toga sto nema u depove
Ove godine Platforma za progres, pa da vidim kako ce oni raditi, nada zadnja umire
Kad se zahukta sve će biti po starom ,,nemože nam niko ništa,,
Nema pjevanja pod šatorima? Neko hoće da sjhebe Milieta i SNSD.
Ko je odobrio potpisivanje ugovora sa firmom "Srebrena malina" iako ona nije bila registrovana za uvoz medicinske opreme? Zašto je Fadil Novalić prvo negirao, a potom ipak priznao kontakte sa Fikretom Hodžićem? Zašto je Fadil mijenjao telefon nakon otvaranja istrage i koja je komunikacija izbrisana iz telefona?
Zato svaka stranka ima svoj način. Lijeve stranke imaju Internet i mobilne tel. kao način kampanje, dok desne koriste džamije, crkve... Ili dženaze u svrhe kampanje.. Ništa novo.
Pa zato će taj novac koji je bio namjenjen pjevaljkama biti usmjeren na kupovinu glasova. SDA plaća glasove po 100 km ili više, da i dijele krave za glasove.....
Sad će teleće glavuče na plakate i "bilbordere"(Šojić) 😂😂😂
Otvaraju se Viber grupe no cjena je trenutno samo, 30 km za glas. Čekamo dalja upustva i dakako , rast cijena. Ne pitajte ništa; pobjednici se znaju unapred pa bolje hajrovati išta nego ništa 🤷‍♂️
Da se ne lažemo, izbori se masovno lažiraju. Glasačke listiće skenirati. Kutije da budu providne kao u civiliziranom svijetu, video nadzor i odgovornost biračkih odbora. Kod nas je najbitnije KO BROJI glasove. On je kjluč.
@zblonzer Broj 1 Videonadzor na svim glasackim mjestima 2. Skener otiska prsta 3. Skeniran papir 4. Napraviti bazu podataka pod kodovima, tako da ja mogu vidjeti da je moj glas stvarno priznat i da nije laziran 5.Sprejem oznaciti osobu koja je glasala 6.Kupovinu glasova kaznjavati zabranom izlaska na izbore sljedecih 10g. 7. Za onog ko krade izbore dozivotna robija.
Mah nema potrebe za kupovinom, u BiH ima dovoljno ahbaba i nargilasa koji ce svoj glas dati sultanu El Baketu....
Vec su poceli ici od vrata do vrata trazeci podrsku. Valja naredne 4 godine imat glas u skupstinama a jos vaznije i solidan priliv kesha. 'ajmo ovce, nista ispod 20kg brasna, 5kg secera, 2kg kafe... a nek vam djeca sutra trce u Njemacku!
"Političke stranke će se, sudeći prema njihovim najavama, uglavnom fokusirati na online kampanju, što će znatno otežati pristup starijim glasačima i glasačima u zabačenijim dijelovima". Zbog ovakvih nas i je.. 20 g.
Dok je kahve i secera i brasna pudera bice i glasova