Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako niste znali ova Akademija sluzi za licnu promociju Senada Sepica, ostvarivanje njegove bolesne ambicije i pokusaj zadovoljavanja njegovih poremecenih seksualnih potreba.
Dragi polaznici da Vam sjebem ćeif posto vidim da čekate Godoa, i sanjate dane kad cete vi zajahat fotelje! Nece vam taj ni doci, ili ti ga u prevodu : Nema nista od toga!
Jebo svaki radnik Hidrogradnje organizatorima ovog sitnošićarskog skupa šćer, počevši od mog amidžića koji je bio bagerista Hidrogradnje u Faludži u Iraku rodnom gradu brata Sadama Huseina, a Hidrogradnja je bila podizvođač firme Enka, da bi SDA sjebala Hidrogradnju
Bravo za svakoga ko ulaze trud da se BiH promivura i unaprijedi,Senade samo naprijed ne dozvoli da te obeshrabre malodusnici i pakosnici
sestre koldzo dobre mmmm
Serem vam se na stranku, ublehasi debilni. Sve panjevi i klocovi. Kako opuhati drzavu i za par godina namaknuti familiji par milioncica.
To je bila danas prva lekcija :)
Fuj!
...prešo kumrovec ušeher.
...naravno. isti ljudi, drugi "tim". radujem se danu kad ću gledati, npr. čovića, kao "velikog kineza". rodom, duhom, vjerom i životom. veri sun, aj houp. vil be prasjles to si that.