Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ouuuuffffffffffff akademci.Gdje ste dosada bili?Predaju na po 16 fakulteta,uhljebljeni,Guze studentice,naplaćuju ispite.Mrs u PM i vi klosarijo bjelosvijetska pokvarena.
Politicari su grobari nase buducnosti. Upropastili su nam i proslost i sadasnjost. Samo gradjani moraju reci NE politici koja nam zagorcava zivot(e).
pogrešno-"političari su grobari naše budućnosti",-valjda misliš ovi sadašnji političari jer političara mora biti ako ne ovi onda novoizabrani jer ako nema političara onda nema ni politike a ni države
Samo vi vjerujte u EU i dobronamjernost iste,a pogotovo Amera i daleko cete dogurat.Kakva akademska zajednica,kad je najaca bila,nisu nista mogli uraditi,a to je prije davadeset i kusur godina,jer su svi potrcali u svoje torove,mnogi koji se sad predstavljaju kao razni akademici. Prema tome,kad oni koji su skrojili mrtvacki sanduk BiH,odluce da nas otkopaju,tad cemo i krenut naprijed.
"S toga mi intelektualci moramo nešto uraditi" Naravno da trebate ali ništa ne radite po tom pitanju!
Koju akademsku zajednicu? onu koja je prepuna stranackih kadrovika na raznoraznim fakultetima.
E svako spadalo je danas na vlasti ko god zna da prica llaze brblja i manipulise odmah je na vlasti !
ja se ne bavim politkom, ja sam pošten čovjek!
Nama nema napretka dok god se zločinci budu petljali u politiku.
IZBACILI SAD OVE UBLEHE KO ONI ĆE NEŠTO RIJEŠITI. NAROD ZNA - VRIJEME IM JE OTKUCALO SADA SAMO DA PAKUJU KOFERE I DA BJEŽE SA MILIONIMA IZ ZEMLJE KO KRALJ PETAR ILI HARAM-BEG HARE ŠTO JE POBJEGAO NA TURSKO RIVIJERU.
O groblje groblje ti bašto šarena, u te se siju naljepša sjemena siju se siju ali ne nicaju, jer ti grobari (političari) duboko kopaju...
Koja smijurija, ajde marginalizuje politicare iako postoje oni koji se trude da naprave nesto, ali sve o cemu prica nema nikakvog smisla jer ovlastenja koja ima visoki predstavnik su ovlastenja koja on treba da iskoristi u slucaju "politicke krize" a vidjeli smo da i tada to ne cine, dalje navodi kako sve moze rijesiti visoki predstavnik, pa koja je to logika da pitanja koja je postavila Eu rjesava covjek kojeg su oni postavili ovdje. To bi bilo kao da sami rjesavaju nase probleme? A zasto bi to on cinili, kad ovako imaju vecu dobit kroz kredite i ostalo od nas?
"Prvi mart": Upute za građanski otpor!! Građanska koalicija „Prvi mart“ ovim putem želi pozvati sve građane nesrpske nacionalnosti u entitetu Republika Srpska da se ne povinuju eventualnoj ili bilo kakvoj protivustavnoj i protivzakonitoj provedb.... - See more at: http://www.***/politika/190757-prvi-mart-upute-za-gradjanski-otpor.html#sthash.c6A5uoJy.dpuf
NEKAKO BI NAJ BOLJE BILO,da se unisti politicka scena i u Federaciji i Republici Srpskoj... Ako visoki predstavnik ima tolika ovlastenja,pa sta ovi onda rade??? Pa ko handri narod??? A sto se tice visokog prestavnika,naj bi bolje bilo da on ne pametuje i da se ukine njegova kancelarija...