Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedna b.alije koja se potpisiva kao Srbin....u PM jeste jadni
POPIS SE I VRSI DA BI SE ZNALO KOLIKO JE NASIH, A KOLIKO NJIHOVIH. I STA JE TU SPORNO?
ako nema dogovora nema ni popisa na nivou BiH u tom slucaju stupa na snagu zakon o popisu na nivou Republike Srpske mi nista ne gubimo :)
e jadnan nam majka, kako ce mo se izjasnjavati mi srbi, porjeklom smo svi turci ali kako sad da to kazemo kad bude popis, jedini smo mi izmisljen narod, jer svi znaju da su nam pradjedovi Turci a da smo i mi sami Turci samo nas eto neko \"prekrstio\" kao srbe, jadni smo mi, sto nas ne ostavise da budemo Turci bilo bi nam puno bolje, ovako nas niko ne voli, svi nas hebu kako hoce,nama usadili mrznju prema svima, pa cak mrzimo i sami sebe.
Halo kenjac, kakvo brisanje clana 48, pa to srbadija i zeli, ako se clan 48 izbrise to polahko ide ka brisanju drzave BiH, ti kenjac ne smijes u ime naroda da ustupas srbadiji sto je opasno po drzavu BiH, a brisanje tog clana ugrozava drzavu, pa ni ti ni bilo ko to ne smijete dozvoliti po cjenu da popisa i ne bude, dokle vise popustate samo da bi ostali u stolicama, nadam se da ce narod bojkotovati popis ako se clan 48 izbrise.
da hoce uvesti\" bosance\" kao ustavnu kategoriju dabogda te Bog cuo amin
Jaooo kad b.alije pocnu da se izjasnjavaju hahahaha pola bosnjaka, pola bosanaca, pola muslimana bice ludo i nezaboravno
a hoce li se i mosnjaci popisivati?
Sta se imaju dogovarat, evo popisaju nas vec 20 godina.