Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu drzavu treba dati drugoj normalnoj drzavi da upravlja njome. Mi ovo ne znamo ocito.
zivjela bosna i hercegovina smrt neprijateljima
@zoranzoranovic bosna najljepsa drzava na svijetu ...svi je hoce ..a ona se neda
Ni k...... od drzave
@Nagasaki Koji hrvacki dio
@Nagasaki ne lupaj mi minuse gospodine, loše mi utiče na raspoloženje
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
To je tako zadnjih 20 godina, bas si otkrio Ameriku
Većina BiH tzv, političara je najobičniji seljački šljam koji je iskoristio rat na najprizemniji način. Dovuklo se u grad pa nam kroji svoju vjersko-nacionalističku politiku. Nisu vrijedni spomena. Ako zatucana stoka u vidu biračkog tijela želi da glasa za njih neka glasa. Takvima treba oduzeti i ono malo jada što imaju, ako išta imaju...
Narod ko narod glup, oni ko fol kuhaju i ostaju na pozicijama koje su extra plaćene
....inaće su jedinstveni oko svega....ne znam šta im bi da imaju razlićite stavove!....
Iseliti BiH stanovništvo dati in radne dozvole da čiste hale i klozete vani u EU a naseliti Arape i druge koji će cijeniti zemlju.
davno sam ja to rekao...
tako je
Pa da ih se kazni ne bi više...
Neozbiljna drzava?? Danas je poznati stecajni sudija Hakija Zaimovic, koji nijedan stecaj nije obavio kako treba i do kraja, nijedna firma nije revitalizirana, sve su unistene, a imovina rasprodata u bescjenje, predlozen za predsjednika Opcinskog suda u Sarajevu. Klasicni SDA kadar koji je unistio sve sto je dotakao, uz punu podrsku Ruzice Jukic nastavlja rasturanje drzave. FUJ!3
Pa jasno je ko radi razgradnju zemlje, to je licemjernoj Evropi vise nego jasno..ali joj odgovara ovakva nestabilnost.Ovaj majmun sto je pismo poslao, zasto ne ode u Hrvatsku i radi u njihovim institucijama kad vec stiti njihove interese. Da li je cilj isprovocirati Bosnjake do te mjere da se predje na druge metode odbrane drzave.Kako im nije jasno da Bosnjaci nemaju rezervnu drzavu.
Krivi Mile i Cova 100%....
Bošnjaci trebaju prihvatiti realnost da je ovo država dva entiteta i tri naroda i da je samo takva moguća, nikakva islamska republika, sultanat, Emirat i sl. Hovna iz arapskih zemalja. Razgovarat sa drugima a ne sanjat utopije.
@neraalpasino A takodje ni nikakava gradjanska drzava niti drzava Bosnjaka sa tri vjere. Sve oada u vodu. Zelje su jedno a realnost druga. Nece Srbi i Hrvati nikad nista bosansko staviti ispred srpskog i hrvatskog, ti je cinjenica zauvijek.
@Mickey10 nisam ni za unitarnu BiH, samo sam za BiH gdje ce svi stavljati na prvo mjesto interes svog doma, svog života i svoje djece na prvo mjesto, a sve ove nacionalne i druge podjele na stranu. Nema BiH bez sva tri naroda i to je cinjenica, samo treba razgovarati i dogovoriti se da svima bude dobro u njoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a što je ovo u kategoriji vijesti? ovo treba da ide u servisne informacije, samo na dnevnoj osnovi mijenjati jednu rečenicu - u kojoj sferi tačno...
ivicu osima za koordinatora
Evo jedna 10-tka sa lukom...svi je znaju kako izgleda i kako mirise a prave se ludi. Svaka strana ocekuje da ce ona druga ili treca da se izvine ili kaze pustam te da se odvojis. NEMA SANSE!!!! Hrvatska i Srbija rade sve sto mogu da nas drze i odrze u ovakvom jadnom stanju i dok njih dvoje ne kazu DOSTA i j@#$% se tamo, nece biti mira. To se moglo desiti kada je Mesic bio na vlasti ali nije bio niko slican u Srbiji. Jedini "spas" nam je mozda ulazak u EU, a do tada svako ce da izigrava zrtvu.
Predlažem da Incko smijeni visokog predstavnika
pa da daju izjave samo Bošnjaci to bi bio već problem... ONI misle ujutro jedno, a poslije podne drugo...hahahahah poznati Bosanski velikan.jao majko horor
bosnjaci zrtve rata
@neposteni1 bošnjaci su samo žrtve svo neobrazovanja