Komentari (455)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A do sad su se osjećali sigurno pa *ebem vam majku bolesnu, ma dabogda nam nikad ne došli, mrs stoko bolesna
Bolestan si jedino ti,nesrecni misu,sakriven iza rastature,kojibse razmece jezikom mrznje i primitivizma.
@mimi1 ...neka, ovo je dobro....ko god nije "čist", nije ni dobrodošao....fino su to priznali 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta ste uradili ovom gradu trebalo bi vam dozivotno zabraniti ulazak.Jos oni ispadose zrtve na kraju. Manipulatori i lazovi kroz cijelu historiju.
hahahahahahah,pocrkasmo mi bez capajeba hahahahahahahahah
Neka i ne dolaze. Izvrcu istoriju dogadjaja i koriste porodice poginulih vojnika u politicke svrhe.
@dieverboteneFrucht.Schieb dir dein I-Phone 7 auf Vertrag in deinen Allerwertesten.Vergisst wo du oder deine Vorfahren hergekommen sind?In Mega Krediten ein Scheinleben vorgaukeln?
Ja vjerujem samo Kukanjcu
Pa svi koji se u Sarajevu osjećaju nesigurno i ne trebaju dolaziti u najljepši grad u Evropi! Takvi se boje i vlastite sjenke!
samo nas sekirate, pa dokle vise, a ja kontao vi ko hrabri, kad ono samo pokazujete da ste i dalje misine prave
En ti vraga ne vidim citat danas od hangover...
Dobrovoljacka je bila farsa za televiziju i za pocetak rata.pa nekako se rat mora poceti.Jos kad cujem Kljujica Stjepana starog ustasu kako naredjuje predsjedniku Aliji ,da nemoze tako nego ovako.Sve mi je jasno ko je rezirao cijeli program.
Ovi Srbi vise vole kukati i svaljivati krivicu na drugustranu nego poduzeti nesto da se osude oni koji su krivi.Dali su nadleznost sudstva pre 5 ili 6 godina a do tada nikad nisu pokusali nekoga da optuze.Sve je jasno i transparentno.A Srbija pravi nepotpune optuznice koje se lako obore,zadnji slucaj Haradinaj,Francuzi su jasno rekli da nema dovoljno dokaza.
država vam plaća osiguranje a vi tako.
Kako ne kontate pa i oni sami su skontali da je sve izmisljotina i laz, zato i ne zele obiljezavati nesto sto nije ni bilo.
Ko vas hebe. Samo sebe lazete o vi nebeski narode. Hahahahah
E vala tu si upravu,imali su sudstvou rukama donedavno i nikoga nisu osudili za dobrovoljacku.i danas mogu to ali njima je lakse reci kako to BiH nece da uradi.Niko im nebrani da formiraju sudstvo za ratne zlocine u RSu.
vidjeli da policija to bez problema odrzi pa govna cetnica nece nije im interesantno. cast porodicama al politicare poserem
ne bude problema nikakvih
Ne bi se ni Hitler osjećao sigurno u Tel Avivu
vodenicar2 nemogu da ti nadzem comment nemam huawei to je smeče obično pišem ti sa mog iPhone 7
istina se nikad ne moze sakriti,a koliko se ja sjecam ta ista kolona je pustena bez problema,ali ocito da to pojedincima ne odgovara,ISTINA SE ZNA!