Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje je onaj muflon Incko???? Pa zadatak tog idiotskog OHRa je da provodi Dejton i da uklanja antidejtonske blokade. Necinjenjem samo podgrijavaju ovaj bosanski lonac do novog belaja!
svi su oni ko prst i nokat, ruka ruku mije, jedan kenja drugi naplati, njih 10% protiv 90% naroda
Ovi entiteti, federacije, kantoni.. zemlju odvedose u provaliju
KLIX, dosta je licemjernih i antisrpskih clanaka. Ja sam musliman ali znam isto tako da ni FBiH nije provela mnoge odluke Ustavnog Suda BiH. Stop razdvajanju!
Čuj, Ipak? LOPINE I NEIZLJEČIVI LAŽOVI SU TO, KOME NIJE JASNO HITNO DOKTORU.
Svako normalan poštuje odluke koje nisu POLITIČKI MOTIVISANE!
e moj bakire , taman kad u rs zakuhase ti se nasOOOOO da ih ujedinis . bravo bosnjo , hvala ti sto dodika zadrza na vlasti
http://pressrs.ba/sites/default/files/naslovna_77.jpg
Sve strane,pa i RS, su prihvatile aneks 4,ono jednom u dejtonu kad su potpisali mir. A upravo u tom aneksu stoji da je ustavni sud jedini nadlezan za ustavna pitanja kao i sastav sudija. Znaci poslije hebanja nema kajanja.
Ovi Dudukovi k'o mala dječica : ovo volim, ovo ne volim ; ovo mi se sviđa, ovo ne ... I de ti s djecom spavaj a da ne ustaneš upišan . . . Pamperse im podijelit - uzet višak od inkontinentnog đeneralisimusa ... ! ! !
Tata tata zacto mene majojizijaju u vuticu, zacto mi nicmo konstitutivan najod..
...elem, pogledajte kao ste ispali ovce. http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/agent-cia-e-placali-smo-kako-bi-se-raspirivala-medjunacionalna-mrznja-kod-naroda-u-jugoslaviji---418124.html
Jutros je i klix objavio..ali ne brini..vec je ovo okarakterisano kod "gradjanske" opcije kao marketinski trik i podvala..ali zato nek nam americka ambasada tumaci odluke ustavnog suda i sta ko smije a sta ko ne smije..
Eto ga potpisano AZMIR HUSIC OSTAJE !!!!!!! GRADI SE ISTOCNA TRIBINA !!! Hvala selji i velezu sto smo ispali iz premijer lige jer da nismo ... SLOBODA DO GROBA !
Koliko ja znam kad je bio sporan grb federacije postovali su odluku. Pa ne moze to tako. Sud je sud.
samo REFERENDUMMMMM! hahahaha
javno pravobranilastvo republike srpske je donjelo odluku o ukidanju 9. januara kao dana rs mnogo prije ustavnog suda bih tvrdeci u svim sporovima da je rs nastala u dejtonu,tako da bi odluka o referendumu bila cista anarhija nepostujuci sve sudske distance
Odluke Ustavnog suda se ne komentarišu, one se sprovode u demokratski razvijenim zemljama ! Komentarisati odluke Ustavnog suda je pravno i politički nekulturno !