Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PIC bi najradije volio da prebaci nadleznost na nekog drugog... oni su sposobni samo za pisanje izvjestaja....ne trazite vise od toga, od njih
iliti iz supljeg u prazno
@mirrorce to su te njihove sposobnosti...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako PIC ne spriječi referendum srba, onda treba zaključiti da dejtonski sporazum više ne vrijedi i proglasiti republiku BiH i nastaviti tamo gdje se stalo u jesen 1995. godine.
@denis216 de ne seri papak jedan. Eto ti znaš ko je koga ubijao i šta je ko sve radio. Samo ne zaboravi ti i takvi kao ti da i snage za Bosnu nisu iste kao 92 godine. A rusi će baš srbima pomoći i ratovati za njih. Mogu vas samo založiti.
Nikako da shvatite da RS ima pravo na ovaj referendum. Ne znam koja demokratska država može zabraniti referendum koji je kruna demokratije, na kojem vlast pita narod za mišljenje. Naročito o ovakvim pitanjima kao što je neki praznik. Zato i izstaje reakcija PIC-a i Incka jer u zapadnoj demokratiji nije zabilježen slučaj da stranci zabrane domaćem stanovništvu da iskaže svoje mišljenje. Zato neće i ne mogu ništa da urade.
Dodik inače jeste konjina, ali ima odlične savjetnike koji su super analizirali međunarodne zakone i Dejtonski sporazum i pažljivo izabrali referendumsko pitanje i apsolutno niko ovo ne može osporiti. I ovo nije prvi put da su ovako odigrali.
Možeš nam navesti po kojem članu Deytonskog sporazuma ima pravo na referendum?
Bosnjaci ponosni , uzmimo zemlju u nase ruke !
Ja ne znam stvarno sta se ovdje tolika buka pravi oko tog referenduma a i uopste koji Dan ce oni da slave. Ovdje se kuha od niceg nesto i prave politicke profilacije bez razloga. Kao da nemamo vecih problema u Drzavi. Nezaposlenost 70 posto, svaki Dan nagomilavamo dugove, hiljade mjesecno odlaze... Tresla se gora rodio se mis...
izetbegovići konačno ostvaruju svoj san- dobijaju na 23% islamsku državicu.
HIMNA BIH,SRBIJE,CG,HRVATSKE -https://www.youtube.com/watch?v=M-D_2WsJL_Y
Mirno spavajte, rata ĆE biti...
JA ODMAH HLADNO POBJEGNEM ZA EU. JBTE RAT. NEK RATUJE KO VOLI
Odošmo u PIC materinu haha
budale kontaju da pic moze nesto rijesiti
Nista novo....
Evo kako izgleda multietnicko Sarajevo danas, 20 godina nakon zavrsetka rata!!! https://www.youtube.com/watch?v=I25UxcdDUJ0
@AlfaaOmega hahahaha, cuti gluperdo, ne javljaj se! terorista cuci iz svakog od vas! Danas ''sta se ima krstiti u trajvanu'', sutra '' sta se ima krstiti uopste''. To su ti ''dobri bosnjani'', merhametlije, kojima smeta kad se neko prekrsti u autobusu... A kada 3000 ''dobrih bosnjana'' na sred trgova po bosni ''iftari'', to je onda ok! Ko vas ne zna skupo bi vas platio !
@AlfaaOmega Postujem, samo nemojte mi price o multietnicnosti i bratstvu jedinstu, tita ti!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo je kao loš brak,nemožeš nikog natjerat da živi s tobom ako neče,možda je krajnje vrijeme da se svi suočimo s tim,koliko god bolno bilo,a jeste.
@usljivinarode Brak je zaista loš, a u lošim brakovima dođe do pomirenja ili razlaza. U slučaju razlaza svaka strana nosi sa sobom svoj vlasništvo koje je unijela u taj brak. Bošnjaci imaju samo BiH i nemaju gdje, niti žele otići igdje sa svoje zemlje, pa se vraćaju tamo odakle su protjerani. Srbi imaju gdje otići,ali nisam siguran da su, tamo daleko, dobro dočekani. n
Kad li ce u Bosni shvatiti da PIC ne postoji vec 15 godina... Ikad? Daj Boze
Cuj pogorsace,zar nije vec dovoljno pogorsano,i zar se može vise pogorsati.
A kada se radi o miru...