Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasn... 20.04.2010. u 21:34 Ey drustvo, meni nije jasno, zasto se Bošnjaci, Srbi i Hrvati mrze ?? Naravno ne svi, bar ih je 70% normalno ali onih 30 % se mrze (nazalost) .. Mi smo susjedi, po svemu smo isti, samo nas djele RELIGIJE i IDEALOGIJE (zbog kojih smo u sadasnjim problemima). Religije odnosno vjerske ustanove ce za nekih 50 godina izgubiti svaki znacaj i smisao. Danas sve vise ljudi napusta te ustanove iz raznih razloga. Samo ZAOSTALE zemlje treceg svijeta se drze jos pravila. Tako bar neki naucnici u Americi i Evropi kazu. A sad na nama je da cekamo. Tito je to znao...-))
Volki tekst a ništa novo. Đaba ćito.
Bilo bi fino da nema te nacionalne mrznje, ali ipak ja mislim da nije to nacionalna mrznja, nego vise da se sacuva svoja nacija od ostale dvije. I onda ova druga dva tipa pocnu da se ljute. Pozz iz BL, RS
treba strip napraviti o junaku pipi koji povazdan ganja, spijunira i pobjedjuje \"genocidase\", ja mislim da bi to danasnja bosnjacka omladina gutala ko cevape...
eh da je pipu staviti na vlast....... .......ne bi se nista promjenilo
ja vas sve volim (L) i srbadiju i bosnjadiju i hravtiju milu :D pusa za sve vasssssssssssssssssssssssss :D
korov, kuga, paraziti...kako zelis...sirili bi se preko tudjih ledja cesto se vole uvuci i u guzu kao guzni paraziti, sad pokusavaju hrvatskoj
Imam firmu 7 godina i za sve ovo vrijeme nikada ali nikada nisam nista uspio prodati u Federaciji ... Radim i izvozim i u Srbiju i Hrvacku ... pa cak i za partnera iz Turske sam radio... Jednostavno ako je firma iz banja luke dovidjentoda ces nesto u Federaciji prodati ... Zalosno ali tako je ...
Ovo treba proslijediti svim strankama pa nek malo oni čitaju!
bolesnjaci su pogana kuga, a dok je pogane kuke prosperiteta ma. rijesimo se kuge i sve ce biti ok
upravo to sto ti kazes su prazne floskule. obican svijet se ne voli i to je cinjenica zato i bira te stranke. dok te stranke ne nadju kompromisno rijesenje po kome ce se obican narod trpiti jedan PORED drugoga, bit ce ovako. amen.
HAJMO IH RUSIT\'
Lijepo je kad neko a da \"nije odavlje\" ovako javno sumira situaciju u BiH. Bar da znamo da je jos neko svjestan u kolikim smo govnima.
Internet je, na zalost, dostupan i bolesnim i zdravim. Zdrav se sa bolesnim ne moze raspravljati, a bolesni ne bi trebali pisati umobolne stvari da ne predje na zdrave. Tek toliko.Jer su te psihoze zarazne, na zalost.
Ja sa takvima kao sto je Pipo, cak i da je iz moje familije, ne bi ni kahvu. Uf, brate. Nenormalan je sto na sat!!! Isti Hare Magare!!! I onaj je nenormalan 100%!!!