Komentari (317)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne ismijava tebe niko zato sto si Rom - takvih majmuna koji to rade svi se stidimo .... tebe ismijavamo jer ne znas je**no citati i dobivas posao kao predsjedavajuci vijeca , dok mnogi se skoluju godina i ne mogu dobiti posao ni kao je**ni strazar u opcini P.S. i trebas se malo zapitati i o svom moralu kada odmah u odbranu povlacis svoju naciju/vjeru/rasu ili bilo sta ... umjesto da kazes da nisi sposoban sto je jedina istina
Ide Bošnjo ulicom i nakon 500 metara završi u drugoj zemlji u RS! Okrene se i ode 1km nazad i završi u drugoj zemlji u HRHB! Tužni Bošnjo od jada usred Baščaršije, uzvikne! "O Allaha ti Bakire, zašto imam tako malo prostora za šetat!!"
Tako je. Malo me podsjetilo na onog "Koliko imate godina? - Šesnes... ... Dvadset... daj otu moju ličnu kartu!" Brate, što jest jest...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Redzo ne pravi se zrtva i ti si juce ismijao portire, kazes "nemojte mi se smijati nisam portir" omalovazavas portire moj redzuka sram te bilo
https://vid.me/2rVu Evo ga u emisiji "Nagovorite ljudima"
vise cepo pozitivnih stvari redzo uradit nego evo npr general manje ce ukrasti od sviju a ovaj sto mu refenise to tu je novi hadzic npr
fakat, i ne treba ga ismijavati, nego sazalijevati, a samim tim, i mi sami sebe trebamo sazalijevati zbog ovakvih..
http://www.udrimuski.ba/clanak/47036/video-predsjedavajuci-opcinskog-vijeca-zavidovici-velika-glumacka-zvijezda
Pravi Boosnjok :)))
Druze 2 dana se smijem vec. Iskreno nisam ni znao da si pripadnik romske populacije, ali ovo je izvala cista. Bolje priznaj da nisi sposoban sjedi i suti nego ovako... Al klip je prejak svaka cast barem sto si nas nasmijao do suza :)
Pa ipak u svih ovih 20 i kusur godina jebavanja i nepismenih politicara tek sad da vidimo tu nepismenost samo zato sto je doticni cigan. Onaj glavonja iz Gorazda/Foce ne zna napisati prosto prosirenu al haj stisni petlju pa glavonju, i slicne, pokazi kao ovoga. Il onoga sto je stan dobio po zakonu i ko mu moze nesto. Poklopio sve pametnjakovice a na ovom jadniku ce cijeli Balkan lijeciti svoje frustracije. Bijedno i sramotno.
Salu na stranu ali mene je Redzo kupio u onom videu na ytb kad su ga izbacili iz kafica zato sto je Rom, a on kaze -Otvoricu i ja kafic gdje ce pisati zabranjen ulaz Hrvatima,Srbima i Bosnjacima..
Zasto nemamo Top liste nadrealista-zato sto nam se ona pretvorila u zivot koji zivimo. Da nije istinito bilo bi smijesno, ovako uzas u svim pogledima.
POTKUPLJENI CIGANI SA ADE CIGANLIJE, FAMILIJA IZMETBEGOVICA JE DOSLA GLAVE REPUBLICI BH. NAJNOVIJA VELEIZDAJE TE CIGANSKO-CETNICKO-MAFIJASKE BANDE JE RUSENJE ORUZANIH SNAGA BH I PONOVO RAZORUZANJE BOSNE: http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/gradanski-savez-pita-izetbegovica-zasto-si-pristao-na-skladiste-oruzja-u-jahorinskom-potoku/187468Građanski
Pored svih problema koje Zavidovići imaju , eto Ređo postade hit , svašta
Ovo vise nije ni komedija, nije vise ni smijesno, ovo je crni humor. Ovo nam je ogledalo drustva.. Pa sta ocekivati od Evrope kad vide ko sve upravlja drzavom!?
Redžo, dobri čovječe ne pravdaj svoju nesposobnost rasnom pripadnošču jer tim poručuješ da niti i jedan Rom nije sposoban a što njie tačno. Redžo ljudino tebe ismijavaju oni koji su te postavili da radiš to za što nisi sposoban. To je Redžo prljava igrica SDA na koju si naletio jer njima je cilj da dokazuju kako ni jedna druga stranka ne valja nego samo oni. A oni su Redžo ljudino nesposobniji od tebe. Uhvatio si se u kolo sa lošim ljudima Redžo.
Sto rasnom pa i Romi su bijela rasa..
Ja cu samo dodati jednu recenicu , sto se kaze. Redzo je primjer kako treba da se ponasamo. Kada treba da se IZVINIMO , mi prihvatamo izvinjenje. Kada trebamo podrsku od drugih I da nas razumiju, mi trazimo da nas URAZUME. Kada treba pojedinac da kaze I prizna da je NEPISMEN, on tvrdi da ce da pomogne svome gradu. PITAM SE REDZO KAKO I NA KOJI NACIN. Mozda turisti dodju da se uvjere da ono na internetu nije bila sala, jer bez istine nema smijeha.
Redžo moj dragi! oprosti nam!?!