Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda kao budala kad ga naložiš da je jak i lud. Stoka primitivna, stajling 80-ih, nabacio sako i konta gospodin, a seoski maniri pršte na sve strane.. Još se majmun zove Nedeljko Elek..
obicni buzdovan isto kao i gazda mu
diplomate se ovako ne oblace ....😂🤣😂🤣😂ovaj kao da je posao na popodnevnu kafu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nakon "prosipanja sile", greška je već napravljena samim tim što nije pozvana jedinica za podršku koja bi dotičnog pauna smotala i sprovela u prostorije namjenjene za ovakve, gdje bi mogao dokazivati svoj imunitet, a pogotovo ona dvojica iz neobilježene pratnje koji su napravili prekršaj samim napuštanjem vozila bez dozvole i puhanjem između policajaca mup-a KS. Alo želite rejting, ponašajte se u skladu sa snagom koju zakonom imate. Ovako vas svaka šuša ponižava.
Zar policija nema ovlascenja da na ovakav primitivizam adekvatno reaguje.Adekvatna reakcija bi bila ,izvuci palicu,,oboriti na zemlju,isutati nogama,a onda u samicu do pocetak sudjenja.
Pa policajac ni slučajno to nesmije dopustiti. Policajac ima ovlaštenja koja imunitet nema, tako da može sve za šta je ovlašten. Imunitet se može i oduzeti ako se zloupotreblja.
Gdje su sad one plave beretke sto maltretiraju auta od 3000 maraka po gradu svaku noć. Glup je i onaj ko je rasporedio starijeg običnog policajca na događaj koji je većeg stepena rizika. Da je bila interventna klinac bi smio ovako glumatati ovaj terorista separatistički
kad se opanak pretvori u ekselenciju
Stocar trece klasse, e k.rca i diplomate...
Odvezo se dodikov ker. Ko mu dozvoli da se ovako ku*či po Šeheru???
Vlada KS je kriva morali su donijeti Odluku da kada je rociste Dodiku nema skupova, da se zabrane skupovi, specijalna policija dodje ranije i nedozvoljava nepotrebne skupove.
Gdje je sad Ramo da reaguje i zastiti policajca, uhapsi ovog seljacinu. Lako je na raznim dnevnicima govoriti - ja cu ovo, ja cu oni... a djela, nula bodova. Vjerovatno doduse pije kafu u SCC-u i slika se sa odusevljenim gradjanima....
Ljepa vješala su naučila ekselencije prošlog stoljeća, treba ponoviti gradivo
ja se divim ti bi policajcima koliko u toku dana imaju ovakvih poništavanja dobro su normalni ikako i kazu da ljekarska da al gradjanima .
"naš neprijatelј je mnogo bolјe naoružan, utreniran, raznovrsno ratuje i izdržlјiv strašno, nikada Srbi ne bi izdržali ono što Muslimani izdržavaju u Sarajevu ili Mostaru npr. Mi bi digli ruke i rekli daj samo šta“. Zločinac Karadžić
Ovo vam je dokaz da su sindikati najvece zlo koje koje može porediti poštenog radnika
Opće je poznato da se kreteni nikad nisu oslovljavali sa EKSELENCIJO, nego uvijek s poštovanjem i onako kako spada, g. KRETENČINO..
Treba te oslovljavati sa ku...nom
Čuj to diplomata, a direktor neke firmice! Ja ako se nevaram, lokalni diplomata je samo u inostranstvu zaštićen od hapšenja, gonjena itd. Ovaj je u BiH gdje se postupa po BH zakonima, ja bi ti puko lisice!!!! Ebo te dodo