Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda se radi o dozvoljenom parkiranju, ali je sigurno to primjer NEKULTURNOG i BEZOBZIRNOG parkiranja. Pa zar se nije moglo pješacima ostaviti bar 1 metar za prolaz? I to dobro govori o tome tko radi u policiji i kakvo obrazovanje im se daje za taj posao.
\"u slucaju potrebe\"..je li potreba da odu do gospodina Vojvode u Boeme na kaficu, jer su ocigledno zatobili parkirani.
djecooooo, djecooooo, busi, busi. hihihihihihihiihihhi
neka neko zove policiju ! :))
frajer je dobro parkiro...svi ste ljubomorni
građani sarajeva su još jednom pokazali da su miševi kad je frajer prozvo nakog načelnika policije da je on parkiro niko više ne komentariše - sramota
da pomognemo našoj hrabroj policiji: 1.ovo se desilo u vrazovo ulici; 2.ispred poslovnice nove banke; 3.video nadzor banke pokriva mjesto nepropisnog parkiranja; saberite 1,2 i 3 i otkrićete počinioca prekršaja.
more im se
pitajte škoru želili se se izviniti građanima sarajeva za ovo nepropisno parkiranje,ako neće da prizna dostavit ću snimak sa mobitela u momentu kada škoro magbul izlazi iz nepropisno parkiranog vozila
To je slika i kultura današnjeg Sarajeva...ovo je Sarajlija a ne neko sa strane...vozdra
Ovo je Dodik parkiro da ga malo pristavi Pipu
pa stacete kad im se moze,ONI SU SKOLU UCILI DA TO MOGU RADIT,a ko vam je kriv sto vi niste SARAJLIJICE!!!!
Gamad!
I ja nisam ovo parkirao, jer kod mene su felge a kako vidimo ovdje su obicne ratkape. A na ovo bi Džeko rek\'o fuj.
Vidite onu sijedu gospodju, e ona vam je teticna od Džeke i kad je bila mala trenirala fudbal u Želji k\'o Džeko, al\' nije bila ni blizu smaragdu Edinu.