Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam ih svakodnevno, motaju se po gradu. Nisam rasista ni ksenofob, samo nešto razmišljam jesmo li mi Bošnjaci uopće trebali nezavisnost i državu. Naše vlasti i policija se odnose prema ilegalnim i nepoznatim osobama isto kao i prema nepropisno parkiranim automobilima u rejonu Baščaršije i Starog grada. Prave se da ih ne vide. A kada neko auto udari pješaka, rastrču se da pišu prijave.
najbolje bi bilo da EU posalje jedno 100.000 Bosni i plate im par milijardi kao sto rade s Turskom - bosnje bi odmah pristali. lova, a braca muslimani - dupla zarada.
nahebali smo ko žuti........ :(
Vratite ih nazad odakle su i došli i gdje pripadaju : preko Drine!!
Ne smije im policija nista jer pisao sam neki dan ako Zapadne svjetske sile zele da ih u BiH bude 50.000 i bice a EU ce ih hraniti dok srbin jede slamu