Policijska potjera za migrantima u Bijeljini, 30 policajaca učestvovalo u akciji

F
FENA
21.2.2019. u 09:24
17
34
Policijska potjera za migrantima u Bijeljini, 30 policajaca učestvovalo u akciji
17
Policijska potjera za migrantima u Bijeljini, 30 policajaca učestvovalo u akciji Foto: E. M./Klix.ba
Na području Policijske uprave Bijeljina u jutarnjim satima pronađena su 22 migranta, koji su na teritoriju Republike Srpske, odnosno Bosne i Hercegovine ilegalno ušli iz susjednih zemalja.
Oko 05.25 sati, u ulici Neznanih junaka u Bijeljini, policajci su kontrolisali četiri osobe, a provjerama je utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Bangladeša.

U 07.30 sati na području Grada Bijeljina pronađena je grupa od 18 osoba, za koja je provjerama utvrđeno da se radi o ilegalnim migrantima iz Pakistana.

Pronađeni ilegalni migranti nisu posjedovali potvrde o iskazanoj namjeri podnošenja zahtjeva za azil.

Iz Policijske uprave Bijeljina ističu da su ove osobe predate inspektorima za strance u Terenskoj kancelariji u Bijeljini.

Lokalni portali u tom gradu su objavili da su pripradnici Policijske uprave Bijeljina brzom reakcijom uspjeli pronaći i privesti migrante koji su se jutros dali u bijeg prilikom sprovođenja u terensku Kancelariju za strance.

Nakon što su se migranti razbježali, usljedila je policijska potjera u kojoj je, prema saznanjima portala InfoBijeljina, učestvovalo više od 30 policajaca.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (34)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: