Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako smo mi pogan narod, sve neke prevare, muljaze, spletkarenja. Tek kad odemo u Njemacku onda se ko malo dohavizamo
Da li je moguce da ljudi godinama glasaju za krimosa Hadzibajrica, koji se ugradio u skoro svaki posao u ovoj opstin Stari Grad. Pa ja ne znam je li ima nesto da se pravi, rusi, kupuje, prodaje…….. a da ovaj mali kepec ili neko od njegovih nije uzeo procenat.
A ko drzi ove rdnje pa opcina nije mogla uci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel to hadžibajra hoće novu zgradu na tom mjestu?
@BazniekDokta To sto se kaze Hvala umjesto Fala, ne znaci da se treba reci - sta hvali umjesto sta fali... Ono kad hoces da budes pismen a ispadnes totalno nepismen...
Jok kladionicu !
Hadzibajric i dalje silu provodi po carsiji dok nekom ne pukne film
Neka nama hadjibajrica dozivotno jedini radi za stari grad i drzavu a parkinga i zgrada i Amka i konzuma i binga ce biti uvijek pogotovo ako dode neko drugi bice ih sto puta vise Bog mu dao lijepo zdravlje i pamet a to sto voli zene neka voli (hvala Bogu pa nije presao na muskarce)
Opet rusi ko na Markalama.Jel opet za Amka ili je parking za sina
HADZIBAJRIC NEDAVNO POSLAO JEDNOG ZLATARA U GROB,AL NASTAVLJA DA KOPA GROBOVE SVOJIM SUGRADANIMA KOJI MU NISU PODOBNI!!
Bogati traze kod krave i vime medju prednjim nogama...
hadzibajricu sjeme ti se zatrlo
Pitanje za NiP II dio: Obzirom da ste imenovali Zlatka Mijatovića za člana Nadzornog odbora VIK-a, ujedno i rukovodioca Sektora za pravne i KADROVSKE poslove u FIA (plata 3600), da li je to nagrada jer je gore imenovani zaposlio Harisa Mehića, nosioca liste NiP-a za Bužim?!
Užas šta ovaj Bandit Hadžibajrić sa svojom ljubavnicom radi po Starom gradu. Reketari privrednike, otima prostore, gradi ilegalne objekte.. Niko ništa.. Izgradi levat bespravno zgradetinu na markalama sa jaranom Amkom.. Ma što neće kad mu se može...
Hadzibajriceva ljubavnica otima prostore po Starom Gradu i djeli ih svojim zemljacima. Tuga sta ovi stanovnici Starog Grada izaberu za nacelnika a sve zbog petobanke koju dobiju.
kako površno napisano. čiji su objekti, ko ih koristi, ko će šta rušiti i šta će se graditi? detaljnije malo napišite.
Senzacija: tresla se gora rodio se miš
rusi hadzibajricu
Rusi sve da Hadzibajrucevom sinu bude bolje.
Koja ufurana marva.Rusiti a ako se suprostavi kicmu mu prelomiti.
tuzilastva konacno moraju pokrenuti postupke protiv sarajevskih nacelnika opstina jer oni cine veci zlocin prema gradjanima sarajeva od onih iz haga pogotovo ovaj iz novog grada ,starog grada i ilidze svaku stopu koja je bila od gradjana oni su uzurpirali a o ovim cunjevima i stubicima zbog kojih vatrogasci i hitna ne mogu da prodju i onda svaljuju na auta i policiju da ne pricamo
Ima tu da tresnuo neko betonsko ruglo u kojem će kvadrat da košta 15 milja ako ne i više.Jer oni iz općine Stari Grad nemaju svakako nikakvog osjećaja za tradicionalno.Ruši.Opali betonjaru.Ustakli i udari svjetleću reklamu da se vidi iz svemira.