Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve uhljeb do uhljeba figura ko krofna, sto je najgore to se jos i umisli zbog uniforme...zato nam je ovako kako je.
Znaci ako se pozivamo na asocijaciju americke policije od danas crnicma nije sigurno setati kroz FBiH, jer da bi ispunili normu USA policije, mora mjesecno jedan da strada od polocije. TOLIKO STE RETARDIRANI DA JE TO ZALOSNO !!! BIH IMA JADNU POLICIJU KOJA JE RASTURENA NA 20 AGENCIJA I JOS JADNIJU VOJSKU, JURITE NEKE SETIFIKATE I SVI NAM SE SMIJU FUJ !!!!
Jel i Travnicka akademija uskoro dobija certifikat, kakvi i vase akademije, prije Bolonje sa nasih fakulteta su izlazili strucnjaci koji danas haraju svijetom kako dođe Ganic i nekakvi Tursko-Ilidzanski Burćevi, Travnicko-Kiseljacki kursevi od Fakulteta pojavise se strucnjaci kalibra SKAKE
🇺🇸💙🇧🇦👏