Banjalučani na ulicama
20
Policija zabranila prilaz Dodikovoj palati
Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A čije su kosti u parku?
G E N O C D A S I SRBI I S P R E D GENOCIDNE PALATE SMRTI MILORADA DODIKA SRPSKOG GENOCIDNOG HI-TLERA !!! Sikter!!!
\"Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turcin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i ZATO PREDLAZEM da svi mi ovdje budemo Turci.Nas ovdje zovu Turcima, mi vicemo da nismo i sve što više vicemo da nismo, oni sve više vicu da jesmo. I MI JESMO TURCI, po našem povijesnom sjecanju, povijesnom odredenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli. Ali mi smo i Bošnjaci\" \"- rekao je rejs Seric. Zar ima ista prirodnije od toga da dijete ide k svojoj majci? Hajde, fino, zastavu turske vec imas, vrati se u Kirklareli. Slusaj rejsa svog.
nikad:slažem se sa tobom! hajde sada trči kući, upali traktor pa pravac šumadija.heheheh
evo još jedan primjer \"tolerancije\" da ne kažete da sam licemjeran, s tim što mene nikada nećete vidjeti na protestima protiv braće (neće valjda Mevlid pucati na svoje, nadam se da neće), jer nam dobro dođu da teeerorišu kjaaafire koji se presporo iseljavaju, a zna se da i mi Bošnjaci moramo imati svoju islamsku državu, kad vec kjafiri imaju svoje u koje treba sami da odu, to bi bilo jedino fer za nas! za to smo mi ginuuuli i za zlatne kašike, ali kašike ćemo i oprostiti za samo svoju državu!!! http://www.youtube.com/watch?v=eu8BExLulyQ&feature=related
Najlakse je praviti se pametan, pljuvati po svemu, svakoga trenutka gledati kako zaeebati onog drugog da odradi posao za vas i ostvari vase mokre snove (da Srbi sami sebi ukinu RS, a Hrvati sami svojom voljom odu iz FBiH). Davno je Djole rekao:\"Da joj otplati kredit, da joj napravi klinca, da je voli do kasno u noc.\" Pun je zapad takvih pametnjakovica, koji misle da su lukaviji od sviju. Naravno njih cete, kada ostanu bez ikoga da im pruzi ruku, naci ispod mostova, u napustenim kucama, u redovima za besplatnu hranu. Takvi se zovu beskucnici ili besprizorni. Takvi su pustili da im se krovovi uruse od snijega, da im drzava gori, ne pomjerajucise ni sekunde dok pozar guta sve pred sobom, a sve to pametujuci drugima sta trebaju da urade (drugi, a ne oni, naravno). Dok je kapitala nema halala, a sa takvim stavom u kratkih nekoligo godina izgledacete kao Kabul. Nastavite!
evo još malo NEVIĐENE\"tolerancije\": http://www.youtube.com/watch?v=2DfNt8bdEmc
Zapadno od Drine nikada nije bila Srbija. Postoje samo posrbijanci kao Dodik izdajica, i to gradjani Banja Luke polako uvidjaju.
@Oj livado Stavili te na internet da te ne gledaju u kuci. Hebana je ta familija u cijoj si ti kuci kycko.
@rajvosa u 07.09.2012. u 21:59:\"(...)sa druge strane mislim da i nece nista ozbiljnije uraditi jer su ubjedjeni da bi ih ostali narodi odmah \"pregazili\" bez njihovog zastitnika do.dika. isto tako razmisljaju i hrvati i bosnjaci za svoje \"zastitnike\" na zalost je postavljena takva situacija u bih da bi \"zastitnici\" mogli pljackati i uzivati dok narod strahuje od imaginarnih stvari.(...)\" Mene je nakon sve 4 godine opsade kao ne-muslimana protjerao ne neki politicar, ne neki imaginarni strah, nego neko poput tebe. Ne mogu vratiti svoju nekretninu iz istog razloga kao i Jadranka Stojakovic. Ti pricas o \"imaginarnim strahovima\"? A sto nisi zastitio bivse komsije ne-muslimane, nego ste nas zajedno sa Sandzama, IB i Kosovarima opljackali i protjerali. Ja nakon svega necu da cujem vise za vas, a ne pada mi na pamet nikakav suzivot sa ljudima kojima su Caco i Mevlid heroji.Sad ostanite tamo s tim sto ste oteli. Stici ce vas haram, a nema halala. RS i HZ HB! Zbogom zohari!
Ove slike dokazuju da su Banjalucani puno tolerantniji i multikulturalniji od Sarajlija, koje su to samo deklarativno, za razliku od bandemonstranata koji su napisali i nosili transparente ulicama RS-a napisane LATINICOM i pisane IJEKAVICOM (VIDI LINKOVE SA SLIKAMA). LINK BR. 01: http://static.klix.ba/media/images/vijesti/120907162.6_xl.jpg LINK BR. 02: http://static.klix.ba/media/images/vijesti/120907162.8_xl.jpg (kraj komentara)
Po sred Banja Luke na prosvjedima jedan veliki transparent (SVI NA ULICE) napisan je LATINICOM (LINK BR. 01), a na slici koja pokazuje tri transparenta polozena na ulicu, jedan od njih je cirilicni, ali pisan IJEKAVICOM: \"ПРОМЈЕНА\" (LINK BR. 02), a niko se na to ne obazire, ni civili, ni lokalna policija. Za razliku od Banjalucana, \"dobri Bosnjani\" na ovom portalu reagirajuci na koristenje cirilice ( jednog od dva sluzbena pisma u drzavi) na komentarima nerijetko demonstriraju svoju \"toleranciju\" i \"multkulturalnost\" uvrijedama po nacionalnoj osnovi i gorim reakcijama, koje spadaju pod govor m..r..z..n..j..e. (nastavice se)
Хвала на подршци!
nikad vise u istoj zemlji sa muslimanima, pa makar ostali bez ijednog parka, nikada!!!
pa ljudi jel vidite da su ovo samo muslimani na protestima protiv dodika, dosla fukara iz kozarca, prijedora i sanskog mosta., a sarajevski muslimani svi navijaju za ovu anti srpsku grupu na ulici, banjalucani, serbi, lesinari..razbijte to pod hitno, nek idu kod svoj braci u maocu, sarajevo ili tiranu i nek tamo demonstriraju protiv srpske, a zajedno sa muslimanima!!
Bas su simpaticna ova p.oturcena baHlincad kako prate situaciju kod svojih predaka.Najsimpaticniju su kada Dodo prdne a oni uzdahnu punim plucima.A u njima tece cista h.riscanska krv,cuvaju i.kone na prasnjavim tavanima koje su im djedovi ostavili
LIČNO MISLIM DA SU SRBI IZ BIH TREBALI IMATI NEKU NAPREDNU OMLADINSKU, PROEVROPSKU, STRANKU KOJA BI DOBILA (SIGURAN SAM) 70-80% GLASOVA I OKRENURI SVE NAPRIJED BEZ LOPOVLUKA. TOLIKO IMA TIH FAKULTETLIJA DA TO MOGU A OVE STARE LOPOVE SVE (BAŠ SVE) SMJENITI. TAKO ISTO I FEDERACIJA TREBA UČINITI, PA ZAJEDNIČKI NAPRIJED, JER NJIMA TREBA ŽIVOT, BUDUĆNOST. TIME DOBILI VEZU SA EVROPOM I RADNA MJESTA U EU, KOJA HOĆE OVI STARI LOPOVI DA ZGRABE. PAMET U GLAVU I GLASAJTE ZA SEBE, SEBE, SEBE....