Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U USK svaka kuca ima svoj radar
Realno gledajuci, kazne za voznju su najveca ubleharska otimacina para...
Sram vas bilo, prazna naselja, a zbog silnih radara u USK nitko ne zeli da se vozi u tom pravcy. Idu samo oni sto moraju
vise posla za kladionice i kafane
Za dan dvije kazne iz USK, e jbg! Svaka bandera ima radar!
Droge pun kanton a niko od većih mafijaša nije uhapšen od vremena Rame Brkića..
Petlja Butila će raju osiromašiti.
I jesu je usr*li vala 70 ograničenje realno 90 se moglo staviti komotno ...
Samo to i imaju i smiju. A narko mafiju i trgovce ljudima i oružjem ne smiju ni pogledati
Ima li koji radar da otkriva ubice, kradljivce i tatine sinove? Izgleda da je jedini posao policije kažnjavanje vozaca.
Od Vogosce do Bradine i obratno na autoputu ima 5 radara sve i jedan sam pokupio, hvala bogu pa su kazne bez zabrane i oduzimanje vd, al brate dragi Katice dragi smanji broj radara koji rade najgori ste Kanton u državi i u Evropi nema mjesta kao što je Sarajevo
Ustani na vrijeme, i vozi po ograničenju brzine ograniceni ambasadoru jos se hvalis necim sto nije za nauk ostalim
Ne valja kad policija ne radi a evo ne valja ni kad radi
Gledajte da uvijek krenete ranije, vozite po ogranicenju, narod nije normalan, murija nije normalna, ceste nisu normalne, znakovi nisu normalni, pa tako bolje ranije sporije radi sebe.
Nije mormalno da na puti prwma Bihacu skoro pa da ne mozes voziti zbog stalnih ogranicenja 40km/h
ravnica u Kladusi polje. Stavili 40 ogranicenje kao skola ima neka seoska, nema tri djedeta ide. I nisu kao u normalnim drzavama stavili da je ogranicenje od 7 ujutro do 7 navece, nego 24/7 is subotom i nedjeljom. Kao puz morac ici a ima kilomater i po ravno ko strijela put, nigdje zive duze. Radar svijetli je svijetli. Magistralni put za Sarajevo a raja ne zna. Bice budzet krcat.