Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To divljanje nece prestati sve dok stvarno ne pocnete kaznjavati
@ganciifinci Nikad nece kaznjavati. I nikad nece prestati jer u krkanskim genima da divljaju.
@ganciifinci pa i drzava je tu kriva, uvoze ih da bi zaradili na pdv'u i na prodaji a onda ljudima kazne za upotrebu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najgore je macama i cukama. 🙁
@NasumicaIsBack Prije svega pticama.
Pa i to, ali nekako bi mi bilo gore da sam zatvorena, i nemam pojma sta je, ono slusati.
Ovaj kliks, a pogotovo komentatori na njemu su dno dna, sve ofucani FGRovci...
ta ćeš ti meni govoriti šta ću ja koristiti...
Samo kaznjavajteeeee
Prvo pojačajte kontrolu kod uličnih prodavaca
Pa nikad niko nije platio ni marku kazne za pucanje iz kalaša pistolja. Bacanje bombi. Pogledajte krkanske svadbe . Blokiranje raskrsnica pucanje iz pistolja svirene. Sta je to majke vam ga divljacke sta znaci to divljanje ako se neko zeni.
samo zabraniti uvoz i spriječiti kak olegalnu tako i ilegalnu prodaju i onda možemo nešto pričati, u protivnom, sve dok postoje legalne radnje za prodaju pirotehnike, suvišno je ovo pričati, ...
Postoji legenda da je prije 30 godina jedan čovjek obećao pokloniti psa onome ko pronađe nekoga ko je kažnjen zbog petardi. Kažu da psa tog rahmetli čovjeka i dalje viđaju oko kontejnera na Alifakovcu.
Ma kaznjavajte idiote i njihove roditelje. Petarde su najveca glupost na koju se bacaju pare.
U jednoj uredjenoj Njemackoj, Austriji, petarde se prodaju normalno na standovima na ulici a kod nas zabranjene... Ko eto, mi vise brinemo o sigurnosti nego svabo...
@Fant0m Zivim u Njemackoj, prodaju se normalno, ali je upotreba zabranjena u dosta gradova. Razlog manje vise isti kao i sto je naveden u clanku (sigurnost, red i mir i tako to)
nije ni ljudima ugodno ;)