Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski seljakluk.
@DeathInTheAfternoon Nije bolan :) ovo je onaj sto radi kod Izmetbegovica, koji ga je malo poprstima pucnuo :) UHLJEB !(SDA)
@weaseI hebo li ti štovani Pavelić mrtvu sestru u trulu pakas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dokle je drustvo doguralo kad kace Ustaske transparente na djeciji vrtic. A poslije djeca pitaju tata tata ko je lik? Sine to je Rvatski junak????? I to dijete za 6 godine ista govna slavi, svrlja grafite i kaci transparente.
Nije samo Hrvatski vec i Bosnjacki
@DeathInTheAfternoon Ne konjino nego Jovana Divjaka , Dragana Vikica i Atifa Dudakovica
samo bolestan um moze podrzavat ovakve monstrume
Bar su uboli obrazovnu ustanovu u skladu s ideologijom.
Inace, ja da sam na njihovom mjestu ne bih bas potencirao gdje im je ujko ukopan. Jer znate kako je... hodate po San Isidro groblju... potjera vas u WC... padne vam na pamet ona od Severine... https://www.findagrave.com/memorial/6954922
Policija koa je uklonila transparent iodranie poznata policii
Jak transparent 20 cm he he he pa ovo nije vrijedno spomena, jedan debil ne znaci da su svi debili u Sirokom Brijegu. Iako ne mogu grijesiti dusu vjerovatno ce ih 85 % podrzati ovo samo iz inata.
Nemaju sta pametnije za reci
Bravo ustaše, hebem vam kosti Blajburske......
ustaska posla
ZNA SE ko je postavio transparent, a to su lazovi HDZ-a koji lazu i obecavaju treci entitet koji i kad bi ga ostvarili, a nece nikad, bio bi jedan jad i ruglo od tutorstva HDZ-ovaca.
Ali svaka cast na hrabrosti, trebalo je imati muda pa da se postavi na ozloglaseni vrtic, dobro ih nije neka teta upratila ili ne daj boze dijete.
Pobjegao kao pacov i ostavio vojsku i narod da se crveni iživljavaju nad njima, a ovi ga još uvjek slave. Stvarno ih ne kontam
transparent trenutno visi iznad ustašte postaje... ups... zgrade uprave policije vasš bot
"Grobnica od zlata tu je vođa svih hrvata" Pametnom dosta! Ovo tko je uradio, zaslužuje da se smrtna kazna uvede u BiH!
Odbojkas! Ak si tako revnosan i protiv"svojih" zlocinaca, potpisujem ti izjavu, ak nisi razguli decko, ne moze i pare i jare!
Da je država ko što nije, do podne bi se znalo gdje su se šabloni pravili. Već dvajest godina kod nas je pravilo:Nema veze što je gofno, dobro je jer je moje
neka cudna bolest od virusa seljakocit