Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kad ce ova sipa otici po bilo kojem pitanju u zapadnu hercegovinu? ili su ljudi dole mozda preposteni?
Ova SIPA djeluje samo u FBiH. Je li SIPA entitetska agencija ili ne smije djelovati u drugom entitetu?.Zar je Prva liga RS čista kao suza i tamo nema namještanja utakmica, ili SIPA ne smije zbog Dodika u RS?
@vilić zijad nek hapse kriminalce, nije bitno iz kojeg dijela BiH.
Elvis Mujic!
Svaka čast SIPI !
HAPSITE BEGICA KRIMINALCA
Bravo. Danas vidim kako policajac zaustsvi debila u Porscheu, faca mangupa gleda u policajca i nemoze Vjerovat da je njega “ gospodina “ zaustavio. Bravo policajcu. Moraju ovi prenafurani se malo spustit. Para ne znaci da si neko i nesto. Cesto to zabroavimo i ljubimo guzove jer mislimo da su oni neko i nesta
Za namještsnje tendera i javnih nabavki se ne ide u zatvor?
DAJTE OVO I U PREMIJER LIGI MUSA, BOJO, FRANO JELIC, ELVIS MUJIC..NEKA BUDU ISTRAZENI
Frano Jelic? Danijel Bojo? Mateo Musa? Elvis Mujic? Istrazite i njih.
Ko nije uzeo pare na kladari u subotu i nedjelju nek se više ne kladi.Idealno za dobitak na siguricama Eibar-Real 2 Barca-Celta 1 Brest-PSG 2 Ajax-Utreht 1 Santa Clara-Benfica 2 Az Alkmar-Emen 1 Lids- Blekburn 1.Kvota 24 na 4,5 km skoro 100km dobitak.
@ACMilan 4 da ce FEDERRER sinoc izgubiti, e to je bonus kvota
Hapsi, hapsi... sve hapsi.
A da prvo izbacite klubove iz PL koji godinama negativno posluju ?
@JahacMagle2019 zvezda duguje kao svi klubovi u Bosni zajedno.
Pa cijelo prvenstvo je namjesteno i u premijer ligi, a da ti seoski turniri u igranju lopte nisu namjesteni. Sudija sjedi iza mene na terasi u kaficu i prica sa dvojicom o utakmici koju sudi dva dana kasnije i sasvim prirodno im kaze da su mu iz Tesnja ponudili prvi i daju mu duplo od onoga sto mi ponude ovi drugi i ne znam kome da se javim, a drug mu veli ma uzmi od Tesnja boli te kur** ko ponudi vise i nastavljaju razgovor, ma ovi su zajebani vidjet cu haahah zanmimljivo pravo
Prva liga FBiH 😂
Ovaj sudija Mirza Kazlagić, dobro je da je još živ, i bolje mu je možda u zatvoru
Cime se oni bave od ovoliko kriminala...Sve je lakse nego se posvetiti velikim politickim zvjerkama...