Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa eto sada opet pi*dite kako srbi pustaju migrante preko granice, a vasi bh drzavljani vam ih camcima prebacuju. bosanac bi i gu*ice dao za pare
A slusajte, to je predobra prilika za uzeti poprilicno velike pare u krakom vremenu. Normalno je da ce biti puno kandidata koji ce se upustiti u ovu aktivnost, pogotovo u drzavi gdje citav mjesec se razgulis kod privatnika za 600 KM.
Treba to sve legalizovati.otvoriti direktnu liniju bg bihac,kad ce ionako svi zavrsiti u usk.ovako jedino profitiju krijumcari
Ne kontam što se pate ovi migranti a uz to plačaju da ih prebace ćamcem kad mogu bez ikakvih problema preći granicu Srbije/BiH tj RS.
ok ako su ih krijumšarili , da su ih krijumčarili e onda bi se zabrinuo: D
KrijumŠari,stoko jedna...he he...
....i dodju ovdje na kazan .....
Vecina ovih izbjeglica kad dodzu do odredzenog cilja postanu socijalni slucajevi. Jer oni zive drugacije zivote i tesko im pada adaptacija u drustvo.
krijumŠarili?