Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj frajer 14 diploma ima.
@crnasipka783 a ni jedna validna.
Jedna u autu stoji , dvije u kuči , tri nosa uza'se , četri je djeci podijelio i još četri je naručio ali nisu još stigle😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I vrijeme je bilo. Denis Prcić je najveća ubleha, to zna cijela Tuzla. Pobjegao u Sa, dužan ostao u Tuzli Kulturnom centru. Denisa treba protjerari iz BiH. Uopće ove diplome se nigdje ne priznaju, samo u BiH. Završi frajer Američki univerzitet, a ne zna engleski-Turčin jedan, pa kako. Uzme profesore iz SDA da predaju a samim time i oni ga štite kroz svoje konekcije. Poziva studentice kod sebe kući kako bi im pomogao da završe nešto što je imaginarno.
Ne radi se samo Osmici. Ovaj Prcic je izgleda teski kriminalac, koga neko stiti. Sudenti ne mogu doci do svojih diploma ili svjedodzbi o zavrsenoj godine,na bilo kom fakultetu,ovog "univerziteta". Niko se vise ni na telefon ne javlja, a ucenici su platili svoje skolovanje. Kako doci do pravde, ili bar do papira koje ucenici trebaju, da bi moglinastaviti skolovanje na nekom drugom fakultetu?
https://pressmedia.ba/vijesti/2020/14/07/studenti-americkog-univerziteta-u-sarajevu-aubih-uplaseni-ponasanjem-prcica-obratili-se-i-transparency-international-u/?fbclid=IwAR29Tmg-EUj70cy6mQpQANnqWfyaI_qUjMm_09WcPFfdPyWpxATsMMlytsY
Američki sranje fakultet, Dekade Denis kriminalac i ima milion prijava. Daje političarima diplome a oni da drže u životu. Thebosniatimes imate detaljnije o ovom događaju
Mogu mu ponistiti i diplomu ali znanje ne .
Nemojte puno kopati po arhivi. I moja je tu negdje 😄
Malo me nervira što odmah ovu vijest maknete sa vrha i sve nešto razmišljam zašto se svi portali i mediji boje ovoga debila Osmice.Nije znao ni diplomu da kupi kako treba a hoće da upravlja OSOM.Stvarno i ovaj Bakir je pretjerao koliko ga gura a vidi da ne može.Što ne ide ne ide
drzava kriminala,korupcije,bezvlasca,bijezite glavom bez obzira
10 diploma - da bude siguran da će jedna proći :)
ja skolovana coeka iduce sedmice ce dostaviti diplomu s harvarda 😂
Nakon što je PRESS objavio vijest o tome da je direktor OSA-e Osmana Mehmedagić diplomirao na Američkom univerzitetu u Sarajevo (AUBiH) našoj redakciji javilo se više ogorčenih studenata ovog fakulteta koji su željeli upoznati građane s malverzacijama koje sprovodi direktor AUBiH Denis Prcić.
Progovorili studenti univerziteta na kojem je „diplomirao“ Osmica: Ucjenjuju nas, Prcića smo prijavili ACICS-u
Kako mirise kri icno djelo, ali opetnikad ovo nije bila drzava u kojoj vladaju prava, ovdje vladaju kabadahije i rođaci.
Ne brini se Osmice, ako ti poniste i tu diplomu, evo odmah ce ti gazda Mica odstampati jednu iz Sava Centra.
Ovaj je najpametniji bošnjo 16 diploma sa svakog fakulteta pa koja odgovara.
Ja stvaaaaarno ne znam kako se ovo moze nazvati Americki univerzitet!?!?!! Pogledajte imena kadrova 😂 Ovdje vlada i stanc masina....uzmite imena studenata, ukljucite FB i gledajte HOBOTNICU u punom sjaju!