Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta drugo očekivati od Policije koja je prije 20 godina počinila brojne genocide i na osnovu toga napravila tzv. RS?
Merhametlije su ostavile Doboj i Bijeljinu u životu za vrijeme poplava. Nije bilo Srbijanaca :)
@franzk2 I ti si neki lijepo odgojeni navijač jel'de?? Od mame Radodajke konobarice iz mira, i od oca N.N..(kafana dobro radila).
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
HAHHAA Prijedorska četničko-genocidna policija. ŠTA IMA DALJE KOMENTARISATI???????
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. http://zalbe.vzs.ba
Ovo nije govor mrze nego govor istine a ISTINA BOLI...!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Celnike Prijedora na raport.Ako ovo nije nacionalisticki napad sta je to onda?
a da im se skupe navijacke skupine iz federacije i razvale usta ? bice vama jos poplava pi3ka vam materina
nisu poplave džaba vjerujte mi, a mi svi trčimo da pomažemo govnima treba im samo olova u džepove ubacit a ove policajce treba pustit među crnce da ih malo vaspitaju :)
Srbe na Vrbe !! Traktorijada i Oluja za Srbe !!!
I sta sada imaju od rusenja javnih objekata, promijeniti ce se rezultat ili sta
Vladimire 'ebemo ti majku
Crkli!!!
Ovi žive u 14. vijeku.
Nemojte se mrziti. Nemojte. Volite se. Vi ste braća.
Dokle ovom nepotizmu , primitivzmu i sl situacijama. Zašto vam je džamija za sve kriva idoti oni cetnicki ! Ali Hvala Bogu neka je i dao Bog da se može klanjati i treba da "smeta" da vas opominje šta se radili 92 u Prijedoru ! Voli te Srbiju pa idite tamooo mater vam hebem bolesnu, mi volimo svoju BiH i kraj price. I onda tražite prava , 3 entiteta , ma ne treba vama ništa samo vas treba projetari , volite srbiju , hrvatsku , tamoo pa se nosite u pm i živite i radite. I nek vam bude jasno sve vam treba uskratiti i trebate da bude u diskriminaciji , jer ocitno nsite zaslužili ništa više ! FUJ GADITE MI SEEE !!!!
Eto vam vase komsije jebale vas komsije, za njih da navijam ? Nikad u zivotu, nek su ih Ameri nabusili trebali su jos vise.
Uvijek isti fol. Hajmo malo nahuškati ljude pred izbore.
Samo budalam je ovo iznenađenje i čudno... Za vrijeme posljednje oružane agresije na Republiku Bosnu i Hercegovinu potpuno je porušeno 614 džamija (534 od strane srpskog, a 80 od hrvatskog agresora), dok je oštećeno 307 džamija (249 od srpskog, a 58 od hrvatskog agresora), što čini 80,5% od ukupnog broja 1144 džamije, koliko ih je bilo prije ove dvije agresije. Pored toga je od ukupno 557 mesdžda (džamija bez munare), potpuno porušeno njih 218 (175 od srpskog, a 43 od hrvatskog agresora), dok je oštećen 41 mesdžid (21 od srpskog, a 20 od hrvatskog agresora), što čini procenat od 46,40% mesdžida. Ovome treba dodati još 14 potpuno uništenih i 18 oštećenih mekteba, te 447 uništenih i 160 oštećenih drugih vakufskih objekata.
molim vas primiejtite me
molim vas primiejtite me
Jebi te se komsije. I to se desi kada hoces da navijas za komsiju. Ovi idioti na zapadu zapalili zastave Bosne a ovi idioti na Istoku bacali kamenje na DZAMIJE u prijedoru i Banja Luci. ma jebi te se svi.
molim te ne ignoriši me
Izvini ja sam debil
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
pa da..crkve u sarajevu su ostale citave tokom rata,,a dzamije nemogu biti na miru ni sad toliko godina poslije rata...bespotrebno je sa gamadi raspravljati...jer to nisu ljudi..to je genetsko smece...kaze,bio je pijan..kao to je opravdanje..bolestan narod..psihijatrijski slucaj..nije cudno sto im je radovan bio predsjednik..psihijatar covjek po profesiji...izgubili od amerike,,i stace drugo nego po dzamiji..njima su muslimani krivi sto su zivi....trebali su nasi u sarajevu nakon sto su izgubili na sp u nogometu..napasti njihove crkve,,ali ne...u tome je razlika izmedju ljudi i krmadi