Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si nekom mostarcu, npr draganu čoviću, 1986. godine rekao da se 2023. kroz Mostar nećeš smjeti nositi jugoslovensku zastavu, rekao bi ti da si lud i prijavio te miliciji.
I pored presude EU suda za ljudska prava u korist Slavena Kovacevica a protiv Covica, trojka gura aparthejd zakon protiv EU i demokratije. NS, SDP i NIP su fasisticke stranke.
Možda bi bilo dozvoljeno da se radilo o ljubiteljima NDH. Ljubitelji NDH imaju strah od petokrake kao vampir od bijelog luka.
Pa cija je to policija? I oni i oni koji im naredjuju da brane tekovne casne borbe - su fasisti. Bravo za njih
To je nova takozvana učiteljska Demokratija .. Mater vam svima !
Ako antifasisti ne mogu kroz neki dio grada slobodno proci to znaci da tu zive fasisti
Živa istina, neću doživjeti, u godinama sam, ali fašistima želim što prije totalni krah, bagra
Nači još ima fašisten,dok nema šetnje auu
Antifasistima zabranili a fasistima odobravaju,takav vakat valja hulju opet cerat.
Ja ne razumijem zbog čega sveštenici ne raskrinkaju politiku ćiriličara i komunjare Čovića? Taj komunjara će na štetiti i šteti svima u BiH ali najviše će naštetiti hrvatima a posebno katolicima
ko ce ih napast
Covic, citam u Klix- naravno, u izjavi Kako se sa njim, u vezi Izbornog zakona, slazu njegovi prijatelji i TROJKE🤔😱😡😤😂znaci li to da ga TROJKA podrzava da se zabrani slobodno kretanje antifasistima, koji su manje vise jednom nogom u grobu, jesu li Oni sigurnosna prijetnja za Ove na ustaskoj strani🤔😂😱😤trebala bi policija mogla malo poblize objasniti zabranu:ZBOG SIGURNOSNE SITUACIJE😱🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
hrabar pokušaj je biti antifašista u kamenjaru. OHR da hitno reaguje. ljudi brišu dzamije sa slika, ruše groblja...
Fašisti nemaju antifašistima dokle smo došli
SDP suti
Tako i treba - sad našli u da se šetaju u ovo doba fašizma. Sad se svi bore protiv antifašizma. Amerika, Izrael, pola Evrope svi za fašizam. Do sljedećeg kraha fašizma..
Ne treba se zavaravati. Da je HDZ na vlasti, ovako bi svugdje bilo. I onda se zale jer se narod bori na sve moguce nacine da ne budu u vlasti.
Pise li ista povodom ovoga smrad Miljenko Jergovic?
Ocit dokaz da zivimo u fasizmu, kome to vise nije jasno neka se ubije. Ovi bez degeneka nece sjahati.