Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokazali su oni njima to kad su ovi pokusali traziti pravdu za davida :)
ovako su i islamske teroriste šutali u zadnjem ratu.
U prevodu : Evo sta vas ceka ako se budete bunili i izlazili na ulice da protestvujete, gradzani Banja Luke !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jedan tekbir i nema ih
@BilinoPolje ti stvarno mislis da ste vi nekoga pobjedili u ratu? Sto kazes na munđose koji su se ubijali sami samo da ne padnu u ruke VRS u Srebrenici... aaa???
ovako su i islamske teroriste šutali u zadnjem ratu.
Policija je samo plašila narod koji ih plača da ih čuva od mafije i ostalih zločinaca. Sada se ispostavilo da ih plačaju, kako bi ih bolje tukli i hapsili po naredbi Dodika, Cvijanovičke i naravno Lukača!
klasicno zastrasivanje ali i pokazivanje moci jer se srbi pale na oruzje i rat ...osobito u proljece kad sve pocne da lista..
Slika 8 U pozadini štand s knjigama a u krupnom planu sto sa automatskim puškama Kako policija radi u miru.
Pokazat ce oni njima duge cijevi
Tuga i jad!? Vidjeli smo mi tu vasu silu krajem decembra u BL i to ste jos ojacani bili prekodrinskim specijalcima nad sopstvenim golorukim pucanstvom. Drugo bas danas demonstracija te navodne sile i moci kad se na najvecem nivou genocidne tvorevine negirao i podnistavao najveci pravni akt ove BIH drzave.
pisam mu se u usta komi ovdje blokira i skida lajkove a zna se
Maskirana policija mnogo govori koliku nemoc imaju I pokazatelj straha od kriminalaca.. u Americi nikad neces vidjeti maskiranog policajca, nema te mafijoze koja ce imati muda I stisnuti da se pokusa svetiti policiji u ovoj zemlji... ovdje ako duboko udahnes bices upucan od policije a kamoli bilo sta drugo..
Ubice i genocidaši, ovo im je vrh kulture
Ovo je u skolopu veliko-srpskog-ruskog projekta. Nauruzati policiju, prosiriti brojnost i onda transformirati u vojsku. Onda cekati pogodan trenutak za suspenziju BiH.
Nagradna igra: s kojim oružjem je ubijen David?
Pustite ih ba.. dosta im je što su ono što jesu.
jesul im demonstrirali pucanje u ledja zarobljenicima sa svezanim rukama :)
ovako su i islamske teroriste šutali u zadnjem ratu.
Kamp za obuku terorista.
@KM3TlNA ... nisu tema muslimani.
Tesko ti je sad penzionerima ☝️
U prijevodu: korumpirana drzava pokazuje zube obicnom narodu (sirotinji): e ovako cemo da vas bijemo ako budete trazili ganjali pravdu poput Davora Dragicevica !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!